خبرگزاری کار ایران

در بیانیه‌ای مطرح شد؛

توصیه‌های جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی به دولت سیزدهم

توصیه‌های جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی به دولت سیزدهم
کد خبر : ۱۱۲۶۴۳۹

جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در آغاز به کار دولت سیزدهم بیانیه‌ای صادر کرد

به گزارش ایلنا،جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در طلیعه آغاز به کار دولت سیزدهم بیانیه‌ای صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

سوال پیش روی این روزهای بسیاری از احزاب و جریانات انقلابی این است که با دولت سیزدهم که برآمده از اهداف انقلابی و خواسته‌های مردمی ملت شریف ایران است چه تعاملی داشته باشند که هم رضایت خدا در آن باشد، هم رضایت خلق خدا در آن محقق گردد و هم مصلحت و موفقیت دولت محترم جناب آقای دکتر رئیسی در آن تجلی یابد. 

به همین جهت و بر اساس رسالت اجتماعی و وظیفه انقلابی و علاقه‌مندی قلبی به دولت سیزدهم بر آن شدیم تا در این طلیعه امید بخش آغاز کار دولت جدید، چند سطری را به رسم برادری و بر حسب وظیفه با مردم عزیز ایران و احزاب و جریانات انقلابی و فضای نخبگانی کشور در میان بگذاریم:

۱.  حال که متاسفانه به مدد ناکارآمدی محض دولت غربگرا و فرصت سوزی های بی سابقه در هشت سال گذشته فرصت خدمت برای جریان انقلاب مهیا گردیده شاید کمتر کسی در این ایده مشترک تردید داشته باشد که لحظه لحظه ی،  روزها، ماه ها و سال های پیش رو امانتی گرانسنگ از جانب خون شهدا و مصائب ملت شریف ایران است که به ما سپرده شده و ما ملزمیم به موفقیت. 

۲.  ایضا شاید کمتر کسی تردید داشته باشد که شرایط کنونی کشور نه به روایت تک جمله ای ناقص و سیاسی از زبان دولتمردان جدید، بلکه به روایت آمار و ارقام متقن مورد توافق نخبگان اقتصادی از همه جریانات سیاسی، در وضعیت خاص و بی سابقه ای قرار دارد و همین مسئله تحقق بند یک این بیانیه را به امری دشوار و نه محال تبدیل نموده است که البته عوامل بیرونی مانند تحریم، کرونا و شرایط خاص منطقه ای بر حساسیت و صعوبت مدیریت وضعیت موجود افزوده است. 

۳.  در چنین وضعیتی نه تنها وظیفه احزاب و جریانات انقلابی بلکه وظیفه هر ایرانی میهن‌ دوستی است که فارغ از اختلاف سلیقه و یا حتی اختلاف در مبانی و البته با هدف مطلوب تر شدن معیشت فرزندان این خاک در سالهای پیش رو و تحقق آینده‌ای مطمئن تر برای ایرانیان، همه و همه و با همه وجود به دولت مستقر کمک نماییم که البته حساب بدخواهان مردم ایران از این دایره جداست و ایشان قطعاً به جهت تحقق اهداف سیاسی شان، اولویتی که دارند وخیم تر شدن شرایط اقتصادی کشور و افزایش مصائب مردم است و هر گامی که بر می دارند در همین راستا است. 

۴.  البته طبیعی ست که بزرگترین کمک به دولت سیزدهم در کنار حمایت خالصانه، امر خطیر خط نگهداریست. و هر حزب و گروهی که بیشتر از بقیه و زیباتر از بقیه به این حدیث شریف از حضرت صادق علیه السلام توجه نماید، بیشترین کمک را به شخص آقای دکتر رئیسی و کابینه اش نموده است:

قال الصادق (ع):  " أحَبُّ إخوانی إلَیَ مَن أهدى إلَیَ عُیوبی"

و  قطعا نیک میدانیم که رسم هدیه دادن این است که هدیه را با لبخند و احترام و به صورت کادو شده و با بهترین لحن  به مخاطب ارائه نماییم.

 

۵. بند فوق را بخصوص برای آن دسته از جریانات سیاسی غربگرا که  در ائتلافی نانوشته با تحریم کنندگان اقتصاد ایران، مشارکتی جدی در تخریب معیشت مردم طی ٨ سال گذشته داشته اند بیان کردیم و به ایشان متذکر می شویم که حتی خانواده هایشان هم نقاب دلسوزی برای معیشت اقشار مختلف مردم را از ایشان باور نمی‌کنند. 

فلذا بهتر است در لیست کردن پیاپی خواسته های معیشتی مردم و بالا بردن غیرمنطقی سطح توقعات از دولت مستقر حذر کنند و بیش از این چهره ای طنزآمیز از خود به نمایش مگذارند که خودشان می دانند چه ایرانی را طی ٨ سال گذشته ساخته اند و تنها ایشان از عمق فاجعه‌ای که به نام اقتصاد ایران تحویل دولت جدید شده است آگاهی دارند.

۶. اما همزمان از تمامی ۱۰۰۰ مدیر ارشد دولت سیزدهم که عملکرد نهایی دولت برآیند تصمیمات و اقدامات ایشان خواهد بود خاضعانه، برادرانه و با لحنی کاملاً دوستانه می‌خواهیم  که اگر  در ۱۴۶۰ روز عمر دولت، که مثل برق و باد ۲۰ روز از آن گذشت، اگر احتمالا نقد و گله ای از برادران حزب اللهی خود دیدند فقط و فقط بیننا و بین الله آنرا به حساب عهدی که همه ما با پروردگار متعال بسته‌ایم بگذارند و مبادا که از ما برنجند که در طریقت ما کافریست رنجیدن. 

۷. هرچند بر خود لازم می دانیم که در کنار انذار ها به برخی بشارت هایی که امید بخش هستند نیز اشاره کنیم که یکی از آنها وجود روحیه جهادی و انرژی جوانی توأم با تخصص در اکثر اعضای کابینه سیزدهم می باشد. به نظر می رسد تیم اقتصادی کابینه چه در سطح وزارت خانه ها و سازمانهای برنامه ریز و سیاست گذار در حوزه نظام پولی و مالی و چه در سطح وزارتخانه های اقتصادی عملیاتی در حوزه بخش حقیقی اقتصاد، دارای مدیرانی متخصص، جوان، انقلابی و با روحیه جهادی میباشند که اگر و تنها اگر کلیت دولت سیزدهم بتواند از پس ایجاد هماهنگی ببینین حلقه‌های زنجیره اقتصادی کابینه براید آنگاه نتیجه حاصله با توجه به تجمیع تخصص، تجربه پاکدستی، جوانی و انقلابی بودن نتیجه‌ای مطلوب و در طراز مردم شریف ایران خواهد بود.

۸. یکی دیگر از از نقاط امید بخش وجود هماهنگی بین قوای سه گانه و سایر ارکان نظام است که این خود به تنهایی و با توجه به تجربه تلخ گرفتاری کشور در گرداب نزاع‌های کم فایده سیاسی در گذشته، نوید بخش تجمیع نیروها و هم افزایی توان کشور در پاسخ گفتن به نیازهای جامعه و حل مشکلات مردم می باشد. فلذا لازم است تمام نخبگان سیاسی در قوای سه گانه به یاد داشته باشند که وَلا تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَتَذهَبَ ریحُکُم ۖ

البته بدیهی است این مسئله برای مجلس محترم بعد دیگری دارد و آن بعد، انجام صحیح و بی‌کم و کاست وظیفه نظارتی و قانونگذاری است. چراکه کم کاری در حوزه نظارت کمک به دولت نیست بلکه به نوعی تخریب دولت است. فلذا از بزرگان مجلس توقع می رود تا به دقت برنامه ریزی کنند تا هر دو بعد هماهنگی با دولت و نظارت با دولت که ظاهراً متناقض یکدیگر هستند به درستی و با ظرافت انجام پذیرد.

۹.  مطلبی هم با نخبگان جامعه داریم و به ایشان عرض میکنیم اگر دل در گرو ایران دارید، هم اکنون وقت این دلدادگیست. شب و روز خود را به هم گره بزنید تا هم راهکار تولید کنید برای مشکلات، هم مراقبت  کنید از مدیران دولت و هم رسالت تاریخی خود برای ساختن ایران را تحقق بخشید و از همه مهمتر مسئولیت اجتماعی خود در آگاهی بخشی عمومی به مردم از وضعیت واقعی فعلی کشور را انجام داده باشید. صد البته بدیهی ست که دولت محترم نیز باید زمینه این مشارکت نخبگان را به هر نحویکه ممکن است فراهم آورد و با همه توان نسبت به بکارگیری این راهکارها اقدام نماید. 

۱۰. و نهایتا سخنی هم با مردم خوب و سختی دیده ی ایران که در این روزها حتی سخن گفتن با مردم نیز دشوار شده است.

مردم شریف ایران بدانید و بدانیم که شما هر آنچه گله از وضع معیشت و دشواری زندگی خود داشته باشید حق است و حق.

فقط از شما میخواهیم از معتمدین دانای خود که به ایشان اعتماد دارید از وضعیت اقتصادی کشور زیاد بپرسید. بپرسید تا بدانیم و بتوانیم در کنار هم ، در یک فضای واقع بینانه مطالبات بحق خود را به صورت جدی تر پیگیری نماییم که اگر غیر از این شود و فضای عقلانی جای خود را به فضایی احساسی دهد،  آنچه آسیب میبیند اتفاقا همان مسیر منطقی و سخت برای بهبود وضعیت معیشت ما خواهد بود. 

در انتها همانگونه که رهبر معظم انقلاب در بیانات خود فرمودند عمیقا بر این باوریم که اگر عزم جدی در دولتمردان باشد و نخبگان و سیاسیون نیز وظیفه دقیق حمایت منطقی و مراقبت گونه خود را انجام دهند، قطعا و قطعا راه روشن است و همه گرههای کشور باز شدنی میباشند فلذا از پروردگار متعال مسئلت داریم، به آقای دکتر رئیسی که انصافا رییس جمهوری مردمی، فساد ستیز، کاردان  و با اخلاص هستند کمک کند تا به همراه یارانشان در کابینه خاطره تلخ دوران گذشته را تغییر داده و کام مردم ایران را شیرین نمایند. 

ومن الله التوفیق

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز