پور ابراهیمی در نطق میان دستور:
چشم امید مردم به اتفاقات مثبت دولت آینده است/ اولین مطالبه ما همکاری مشترک اقتصادی در مرزهای کشور است
نماینده مردم کرمان و راور و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم با بیان اینکه اگر سه عنصر بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و سازمان برنامه با یکدیگر هماهنگ نباشند تجربه دولت فعلی اتفاق میافتد، تصریح کرد: اولین مطالبه ما همکاری مشترک اقتصادی در مرزهای کشور است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدرضا پورابراهیمی در نطق میان دستور خود در صحن علنی مجلس شورای اسلامی گفت: تقدیر و تشکر از حضور حماسی مردم در انتخابات ۲۸ خردادماه، که برگ زرین دیگری بر افتخارات نظام و جمهوری اسلامی ایران افزودند و به حمدالله با انتخاب فردی اصلح زمام امور اجرایی کشور را برای دوره زمانی مشخص در اختیار ایشان قرار دادهاند، از این رو از همه کسانی که تلاش کردند، زحمت کشیدند از جمله رسانه ملی، مجموعه عزیزان ما در حوزه وزارت کشور، شورای نگهبان و همه دستگاههای متولی و نیروی انتظامی تشکر و قدردانی میکنم. امروز شرایط کشور در آغاز تحولات اساسی است، چشم امید همه مردم به اتفاقات مثبتی است که قرار است با استقرار دولت سیزدهم شروع شود، طبیعتا رئیس منتخب مسئولیت بسیار سنگینی در این خصوص دارد و انتظارات بسیار گستردهای برای وی شکل گرفته است.
وی خطاب به رئیس جمهور منتخب گفت: جناب آقای رئیسی، آن چیزی که باعث شد مجلس انقلابی و ولایی پای کار بیاید و بیسابقهترین اقدام خود را در حمایت از فردی اصلح همانند جنابعالی به کار بگیرد، هم تاکیدات مقام معظم رهبری برای حضور همه جانبه مردم در انتخابات و معرفی فرد اصلح از صاحب نفوذان، نمایندگان، تریبون داران و هم شرایط خاص کشور در حوزه اقتصادی بود.
نماینده مجلس یازدهم گفت: در طول بازه زمانی عملکرد دولت یازدهم و دوازدهم تقریبا به جرأت و صراحت میگویم شاخص اقتصادی باقی نمانده که دچار آسیب جدی نشود و امروز شرایط سختی بر کشور حاکم است، البته امکان برون رفت از این مسائل قطعا وجود دارد. انتظار ما از رئیس جمهور منتخب این است که به واسطه شرایط امروز کشور هم برنامه محتوایی جامع و کامل که مورد تایید متخصصان است با اولویت مسائل اقتصادی ارائه کند و هم طبیعتا انتظار بر این است که کارآمدترین، توانمندترین و جهادیترین نیروهای متخصص در حوزههای مختلف را به ویژه با اولویت مسائل اقتصادی به عنوان اعضای کابینه به مجلس معرفی کند.
وی بیان داشت: جناب آقای رئیس جمهور منتخب، ما تا ۲۸ خرداد تکلیف مان حمایت از این جایگاه و حضور شما در عرصه انتخابات ریاست جمهوری بود، امروز با صراحت میگویم به دلیل شرایط، موقعیت کشور و لزوم حضور افراد توانمند و محتوای برنامه جامع؛ مجلس شورای اسلامی در بررسی صلاحیتها و برنامه محتوایی ذرهای از منافع ملی کوتاه نمیآید و براساس همین رویکرد دولت آینده هم در کنار مجلس مسیری را دنبال خواهد کرد که به صلاح کشور باشد و برون رفت از این وضعیت و خروجی آن افزایش اعتمادی عمومی است که در طول این سالها به عنوان سرمایه اجتماعی دچار آسیب جدی شد. مسلما عملکرد قابل قبولی که دولت در آینده می تواند ایجاد کند جریان حضور مردم در انتخابات بعدی را تحت تاثیر خواهد داد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم گفت: آقای رئیس جمهور منتخب خواهش ما از شما این است، به جز افراد موثر و توانمند، رویکرد غیر سیاسی در انتخاب افراد مدنظر باشد. اگر ادبیات سیاسی بر جریان اقتصادی کشور حاکم شود طبیعتا حوزه اقتصادی کشور نمی تواند کارآمد باشد.
وی با بیان اینکه اگر سه عنصر مسلم بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و سازمان برنامه با یکدیگر هماهنگ نباشد تجربه تلخ دولت یازدهم و دوازدهم که در عرصه میدانی شاهد بودیم، اتفاق میافتد؛ خاطرنشان کرد: ثبات در حوزه اقتصادی اولین اولویت نظام جمهوری اسلامی است؛ مسائل مربوط به بهبود در جهت رشد اقتصادی اقدامات بعدی ما خواهد بود. موضوعاتی که ما در مجلس برای این ثبات در دستورکار قرار دادهایم اصلاح ساختار بودجه، اصلاح ساختار نظام مالیاتی، موضوع پایه مالیاتی جدید مانند مالیات بر مجموع درآمد، مالیات بر عایدی سرمایه امروز در دستورکار است و انتظار ما از دولت منتخب این است که در اولین فرصت برنامه کاری با همراهی مجلس اقدامات انقلابی را در خصوص اصلاح ساختار نظام اقتصادی در دستور کار قرار دهد.
پور ابراهیمی گفت: رویکرد دیپلماسی اقتصادی یکی از اولویت های مهم ما است، آقای رئیس جمهور منتخب اولین مطالبه ما همکاری مشترک اقتصادی در مرزهای کشور است.