معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش:
دشمن جرأت جنگ سخت با ایران را ندارد
معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش گفت: به واسطه اقتدار دفاعی و امنیتی ایران، دشمن جرأت جنگ سخت با ایران را ندارد و مأیوس شده است، تصریح کرد: فرهنگ عاشورایی حاکم بر کشور و حضور مقتدرانه رهبر معظم انقلاب و فرمانده معظم کل قوا(مدظله العالی) در میدان از مهم ترین مولفه هایی است که موجب شد دشمن در عملیاتی کردن اهداف خود علیه ایران ناکام بماند.
به گزارش ایلنا، امیر سرتیپ خلبان مهدی هادیان معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش درباره دستاوردهای ۴۲ ساله انقلاب اسلامی در حوزه دفاعی و نظامی، با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی معادلات قدرتهای دنیا را در زمینه تهدیدات بیولوژیکی، جنگ های سخت و نرم دشمن بر هم زده است، گفت: رشادت سردار سلیمانی در طول سالها مبارزه نشان داد که دشمن در زمینه جنگ های نیابتی هم شکست خورد.
وی نیروهای مسلح را مهم ترین مولفه قدرت ایران دانست و افزود: امروز فرزندان انقلاب هر جا که امنیت کشور را در خطر ببینند و دشمن به دنبال ناامنی و ایجاد آشوب در مرزها باشد، پای کار منافع ملی ایران خواهند بود و مقابله با تهدیدات اعم از جنگهای نرم، سخت و نیابتی را اولویت می دانند.
امیر سرتیپ هادیان با اشاره به اینکه به واسطه اقتدار دفاعی و امنیتی ایران، دشمن جرأت جنگ سخت با ایران را ندارد و مأیوس شده است، تصریح کرد: فرهنگ عاشورایی حاکم بر کشور و حضور مقتدرانه رهبر معظم انقلاب و فرمانده معظم کل قوا(مدظله العالی) در میدان از مهم ترین مولفه هایی است که موجب شد دشمن در عملیاتی کردن اهداف خود علیه ایران ناکام بماند.
وی ایران را عاملی برای بر هم زدن معادلات دشمن در غرب آسیا و منطقه دانست و با تاکید بر اینکه نقشه استعمارگران برای ایجاد کانون اغتشاش در خاورمیانه بر هم خورده است، گفت: امروز نیروهای مسلح علاوه بر تحقق مسئله مذکور در خدمت رسانی به مردم از جمله سیل، زلزله و مقابله با کرونا هم نقش مهمی ایفا کرده اند.
امیر سرتیپ هادیان به تولید پهپادهای مختلف از جمله پهپادهای حمل مهمات هوشمند به عنوان مولفه قدرت ایران در راستای جنگ الکترونیک دشمن اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه پهپادها در نیروهای مسلح، بازدارنده محسوب می شوند از آنها در ارتقاء توان رزم و ماموریتهای مختلف استفاده خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه ارتش همواره جان خود را فدای ملت ایران کرده و در بزنگاههای حساس نشان داد، "ارتش فدای ملت" در حد شعار نیست، اظهار داشت: قطع وابستگی به خارج و توجه به ظرفیت های داخلی ۲ هدف نیروهای مسلح بوده و در این راستا عملکرد بسیار ویژه ای داشته است.
امیر سرتیپ هادیان با تاکید بر اینکه ایران در زمینه تولید محصولات دفاعی در لبه فناوری قرار دارد، تصریح کرد: ایران در زمینه ساخت هواپیما پس از تولید پرستو، هواپیماهای آذرخش و تندر را تولید کرد و امروز جت های آموزشی صاعقه و یاسین و جنگنده کوثر را با همکاری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و نیروی هوایی ارتش، تولید شده است.
وی به پرواز این جنگندهها در رزمایش های مختلف برای نمایش اقتدار دفاعی ایران اشاره کرد و گفت: در کنار جنگنده ها، از هواپیماهای ترابری، بدون سرنشین، پهپادها و مهمات هوا به هوا و هوا به زمین، برای جنگ های الکترونیک بهرهبرداری میشود و این رویه در زمینه بازدارندگی و قدرت دفاعی کشور تاثیر زیادی دارد.
امیر هادیان با اشاره به اینکه در زمان دفاع مقدس هواپیمای ایران توانایی حمل سلاح نسبتا دور ایستا با برد محدود داشت، افزود: امروز هواپیماهای کشورمان می توانند از فاصله صدها کیلومتری اهداف خود را به صورت نقطه زن منهدم کنند، همچنین دنیا باور نداشت که ایران بتواند در زمینه فناوری پیشرفته شبیه سازها خودکفا شود اما فرزندان کشور این مهم را هم محقق کردند.
وی شبیه سازها را یک فناوری پیشرفته برای تربیت نیروهای پرواز در راستای کاهش هزینه و تلفات جانی دانست و اظهار داشت: امروز رصد تحرکات دشمن با پهپادهایی انجام می شود که توانایی پرواز ۳۰ ساعته در آسمان را دارند و نیروهای مسلح با تشکیل نخستین جهاد خودکفایی، توان رزم ایران را ارتقا دادند.
سرتیپ هادیان با اشاره به ساخت پهپادهایی برای انهدام اهداف دشمن از فاصله خیلی دور، تصریح کرد: کمان ۱۲ ماموریت های با برد دور و متوسط را همراه با پهپادهای صنایع وزارت دفاع انجام می دهند و آموزش خلبان پهپاد هم در نیروی هوایی ارتش انجام می شود.
معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش در پایان به رصد شبانه روزی ناوشکن ها و رزم ناوهای دشمن توسط ارتش و سپاه اشاره کرد و گفت: ایران در زمینه ساخت پهپاد و هواپیما به مرز خودکفایی رسیده است و هیچ مانع یا گلوگاهی بر سر راه آن وجود ندارد. همانگونه که جنگنده صاعقه و جت آموزشی یاسین جزء محصولات دفاعی بومی هستند.