خبرگزاری کار ایران

سروری در گفت‌وگو با ایلنا:

«شورای ائتلاف» با قدرت و قاطعیت به کار خود ادامه می‌دهد/ گفت‌وگوهای زیادی با جبهه پایداری برای رسیدن به نتیجه مشترک نیاز است/شورای ائتلاف در انتخابات مدلی برای نفی پدرسالاری بود

«شورای ائتلاف» با قدرت و قاطعیت به کار خود ادامه می‌دهد/ گفت‌وگوهای زیادی با جبهه پایداری برای رسیدن به نتیجه مشترک نیاز است/شورای ائتلاف در انتخابات مدلی برای نفی پدرسالاری بود
کد خبر : ۱۰۱۱۶۴۲

دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، گفت: اختلاف نظر در میان گروه های سیاسی طبیعی است اما برای وحدت تا آخرین فرصت تلاش خواهیم کرد و از رسیدن به وحدت ناامید نیستیم.

پرویز سروری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا پیرامون مساله وحدت در بین نیروهای اصولگرا در انتخابات آتی و اینکه گفته‌ می‌شود علیرغم فعالیت‌های جامعه روحانیت مبارز، شورای ائتلاف در نظر دارد که به صورت مستقل وارد انتخابات شود، گفت: این اتفاق یک موضوع تازه یا عجیبی نیست و در مسائل سیاسی و انتخاباتی معمولا مسبوق به سابقه است. ما در انتخابات گذشته هم شرایطی مشابه این را داشتیم که با بعضی از گروه‌ها در آخرین روزهای نزدیک به انتخابات و با صرف زمان زیاد به نتیجه رسیدیم. اکنون هم همین گونه است ما به عنوان شورای ائتلاف همه تلاش خود را به کار می‌بریم تا بتوانیم با همه گروه‌ها و شخصیت‌های درون جناحی و دلسوز برای مردم به یک ائتلاف حداکثری برسیم و طبیعتاً این طرح ادامه خواهد داشت.

وی افزود: تاکنون جلساتی را با دوستان داشتیم اما هنوز به جمع‌بندی نرسیده‌ایم و به همین دلیل تلاش ما ادامه خواهد داشت، اما همانطور که در دوره‌های گذشته هم چنین مواردی نیازمند زمان بیشتر برای بحث، گفتگو و دستیابی به یک ائتلاف حداکثری بود، به تحقق این مساله امیدواریم.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در پاسخ به این سوال که «به‌نظر می‌رسد شورای ائتلاف، محوریت جامعه روحانیت را نپذیرفته است و دو گروه «شورای وحدت» و «شورای ائتلاف» راه خود را جدا کرده‌اند، با این حساب چه میزان احتمال می‌دهید که با جبهه پایداری به نتیجه برسید؟»، اظهار داشت: ما در زمان انتخابات مجلس هم در شورای ائتلاف همین روند را داشتیم و با جامعه روحانیت بحث‌های زیادی مطرح و جلسات مختلفی برگزار شد تا در نهایت به یک جمع‌بندی در اواخر کار رسیدیم. اکنون هم روند کار به همان صورت است، دوستان یک نظراتی دارند که البته این اختلاف نظرها هم طبیعی است چون ائتلاف از مجموعه‌های مختلف تشکیل می‌شود و گروه‌ها و احزاب و شخصیت‌های مختلف به طور طبیعی دیدگاه‌های متفاوت دارند اما هنر شورای ائتلاف در گذشته این بود که توانست همه این جریانات را حول محور پیروزی نیروهای انقلاب تجمیع کند.

وی ادامه داد: این مساله درخصوص جبهه پایداری هم همین‌طور است، ما برای وحدت تلاش می‌کنیم اما هنوز با پایداری وارد بحث نشده‌ایم اما با توجه به اینکه که دوستان ما در جبهه پایداری هم دیدگاه‌های مخصوص به خود را دارند، طبیعی است که باید گفت‌وگوهای زیادی صورت گیرد تا بتوانیم به یک نتیجه مشترک نزدیک شویم.

سروری ادامه داد: در مجموع امیدواریم که بتوانیم با همه گروه‌ها، شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به یک ائتلاف حداکثری برسیم. در نتیجه من معتقدم که هنوز برای جمع‌بندی اینکه بگوییم گروه‌ها به نتیجه مشترک و وحدت نرسیدند، زود است و ناامید نیستم. امیدوارم هرچقدر به انتخابات نزدیک‌تر می شویم بتوانیم با همه دوستان به ائتلاف حداکثری برسیم و روند مباحث ادامه پیدا کند. البته شورای ائتلاف مسیر خود را با قدرت و قاطعیت ادامه می‌دهد اما یکی از مولفه های مسیری که شورای ائتلاف طی می‌کند به طور طبیعی، تجمیع نیروهای جریان انقلاب است.

دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در پاسخ سوالی درخصوص اظهارنظر عزت‌الله ضرغامی در مراسم روز دانشجو مبنی بر اینکه «۱۴۰۰ پایان عمر پدرخوانده‌هاست» و این اظهارات او ناظر بر گروه‌های مرجعی که در انتخابات‌ها به معرفی کاندیدا اقدام می‌کنند است، بیان داشت: من فکر می‌کنم اگر از آقای ضرغامی سوال بفرمایید حتماً منظور ایشان جریان‌هایی است که خارج از اسلوب‌های مشارکتی مردم اقدام به تصمیم‌گیری می‌کنند، اما در شورای ائتلاف اساس شورا این است که فرایند شکل گیری آن از پایین به بالا است. ما در شورای ائتلاف انتخابات مجلس هم همین فرایند را پشت سر گذاشتیم و حدود ۸۰۰ مجمع در سراسر کشور برگزار کردیم و در تمام شهرستان‌ها نظر‌سنجی صورت گرفت.

وی ادامه داد: شورای ائتلاف اساساً مدلی برای نفی پدرسالاری و تصمیم از بالا به پایین است و من فکر نمی‌کنم که منظور آقای ضرغامی از «پدرسالاری» شورای ائتلاف بوده باشد، چراکه شورای ائتلاف خودش جریانی برای گردش نیروی انسانی است، اینکه در شهر تهران ۱۷ جوان وارد مجلس می‌شوند نشان می‌دهد که این شورا یک فرآیند ضد پدرسالاری را طی کرده است.

به گزارش ایلنا، در ابتدای هفته جاری بود که اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی طی یک نشست خبری از برگزاری نشست‌هایی به‌منظور ایجاد وحدت انتخاباتی با حضور خود و محمدرضا باهنر با اعضای شورای ائتلاف و تشکیل شورای جدیدی تحت عنوان «شورای وحدت» خبر داد.(مشروح سخنان بادامچیان در این نشست خبری را اینجا بخوانید)

همچنین هفته گذشته عزت الله ضرغامی که در نشست «دولت جوان، حزب‌اللهی و انقلابی علاج این روزها» به مناسبت روز دانشجو به میزبانی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی سخن می‌گفت، در پاسخ به سوالی پیرامون نحوه عملکرد شورای ائتلاف در انتخابات مجلس، از عدم همکاری خود با این مجموعه بعد از سال 96 که در آن زمان «جمنا» نامگذاری شده بود، پرده برداشت و سال ۱۴۰۰ را دوره «پایان عمر پدرخوانده‌ها و رفتارهای قیم مآبانه» دانست.(مشروح سخنان ضرغامی در این مراسم را اینجا بخوانید)

انتهای پیام/
امین مهرآور
ارسال نظر
پیشنهاد امروز