آیتالله موسوی تبریزی در کنگره مردمسالاری:
شرط پیروزی در انتخابات آینده کنار گذاشتن منیتهاست
اصلاحطلبی یک چیز است و ایدهآل طلبی چیز دیگری٬ و در تعریف آن باید بگویم اصلاحطلبی دریافت درست اطلاعات و انتخاب گزینه درست است.
دبیرکل مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر گفت: این روزها مصادف با تشریففرمایی امام راحل به تهران و تحصن علمای بزرگ قم است که میتوان در این میان به آیتالله بهشتی، شهید مطهری، آیتالله طالقانی، دکتر سحابی و مرحوم مصدق اشاره کرد. بنده هم در آن روزها در خدمت این عزیزان در دانشگاه تهران به تلمذ میپرداختم و معتقدم برای گرامیداشت یاد آنها باید بزرگداشتهایی برای این عزیزان گرفته شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، آیتالله موسوی تبریزی در سخنرانی خود در سیزدهمین کنگره حزب مردمسالاری بیان داشت: در روزهای انقلاب جوانان با صفای نفس در مقابل شاه ایستادند و شهید شدند، اما عدهای هم در آشوبهای آن موقع تندرویهایی صورت دادند، کسانی مانند مجاهدین خلق از این تندرویها استفاده و از احساس پاک جوانان در آن روزها سو استفادههایی کردند و بعضا اقدام به تحریک جوانان و مردم در خصوص فحشا و منکرات کردند. عدهای در آن روزها با شعار «رهبران ما را مسلح کنید» بنزین در آتش ریختند که آیتالله طالقانی به میدان آمد و با آنها صحبت کرد و گفت که این شعار امروز ما نیست.
وی با اشاره به نقش جوانان ابراز داشت: اگر در هر موقع و موضعی بتوانیم از جوانان و فطرت پاک آنها درست استفاده کنیم، میتوانیم پیشرفت کنیم که حضرت امام هم در این موضوع تاکید داشت به گونهای که در سال ۹۲ خیلی از جوانان خوب کشورمان زمانی که بنده در قم مایوس بودم و در تدارک مقدمات اتخابات ریاست جمهوری بودم٬ به بنده گفتند در انتخابات شرکت میکنیم و تحریم انتخابات را کنار گذاشتند چراکه راه سربلندی کشور شرکت حداکثری در انتخابات است.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در تشریح اصلاحطلبی خاطرنشان کرد: باید بگویم اصلاحطلبی یک چیز است و ایدهآل طلبی چیز دیگری است.
وی افزود: اصلاح طلبی دریافت درست اطلاعات و انتخاب گزینه درست است کمااینکه امیرالمومنین یک لحظه از کارهای خلیفه دوم غافل نماند و در خطبه سوم نهجالبلاغه آمده که حکومت به کسی رسید که خطاهایش زیاد بود اما پوزشهایش هم بیش از نود بار مشهود بود مانند مسائل حکومتی و مباحثقضا و قضاوت لذا باید بگویم ایرادی ندارد که انسان با چنین آدمی کار کند و اصلاحات را به پیش برد٬ به عبارتی که یک انسان اصلاحطلب باید زبانشناس و سیاستمدار باشد و باید بین خوب و بد٬ و بد و بدتر را تشخیص دهد که مساله تزاحم اهم و مهم در فقه شیعه آمده است همچنین تفاوت افسد و فاسد هم در این بین مورد اشاره است.
وی در بیان موضوع تشخیص اظهار داشت: امر تشخیص بسیار مهم است و یکی از کارهای احزاب همین تشخیص است لذا احزاب باید تشخیص خوبی در مسائل اقتصادی، سیاسی٬ حقوقی و مسائل دیگر را داشته باشند و بگویند که مصلحت و صلاح در چیست به گونهای که در انتخابات اخیر آیتالله هاشمی را رد صلاحیت کردند اما ایشان چیزی نگفتند و اظهار کردند که من از انقلاب قهر نمی کنم٬ یا آقای خاتمی - که خدا حفظش کند - با دلسوزی و صبر بسیار زیاد برای نظام زحمت کشیدند و میدانند اگر نظام به هم بریزد چه خواهد شد.
آیتالله موسوی تبریزی تصریح کرد: تدبیر این عزیزان قابل ذکر و ستایش است چراکه تدبیر در عصبانیت راهی ندارد و در جایی میتوان تدبیر کرد که اوضاع آرام باشد تا دید باز و آسوده به میدان بیایند و تدبیر کنند.
دادستان کل کشور در زمان حضرت امام(ره) با اشاره به روی کار آمدن دولت یازدهم تاکید کرد: اگر روحانی روی کار نمیآمد معلوم نبود چه میشد چراکه امروز همان مطالبی که صهیونیستها به آن عمل میکنند٬ درباره مذاکرات هستهای ما در داخل کشور و ضد سیاست خارجی ما ابراز میشود.
وی افزود: اگر نمیتوانند به کشور ما هجمه وارد کنند به دلیل استقرار اسلام و تدبیر رهبری است. لذا بر اساس همان نامهای که رهبری خطاب به جوانان آمریکا و اروپایی نوشتند٬ باید با جوانان کشورمان صحبت کنیم و به جوانان این توصیه را میکنم که در حوزه دین مطالعه گسترده داشته باشند.
آیتالله موسوی تبریزی در پایان با اشاره به در پیش رو بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امیدوارم در انتخابات مجلس و خبرگان به شرط کنار گذاشتن منیتها پیروز شویم.