در مناظرهای مطرح شد:
اللهکرم: چهارسال دوم احمدینژاد را قبول نداریم / اصغرزاده: جریان تندرو٬ جنگ و نظام را مصادره کرده است
رادیکالها ۳۵ سال هرچه میخواستند انجام دادند و در زمان احمدینژاد به قدرت و تمام مجاری ثروت دست پیدا کردند در این عین حال نیز جریان اصلاحات منزوی شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، در مناظرهای که عصر امروز میان ابراهیم اصغرزاده و حسین اللهکرم به همت سازمان دانشجویی برگزار شد٬ در ابتدا حسین اللهکرم گفت: کسانی که روزی رگ گردنشان برای کارگران بیرون میزد٬ امروز طرفدار امپریالیسم شدهاند و با این دیدگاه آدم اسمیت که هر کس به نفع دنبال شخصی خود برود٬ نفع جمعی را تامین میکند عذاب وجدان خود را کاهش دادند و اینکه اگر وضع همه خوب شود این را سرلوحه کار خود کردند.
اللهکرم درباره حزب اسلامی کار گفت: ما در جایی نشستهایم که مطمئنم حرفی از کار و کارگر نیست هرچند ممکن است و من نمیدانم اسلامی در حزب اسلامی کار وجود داشته باشد.
اللهکرم: امروز نیاز انقلاب دوم را میبینم
وی در ادامه بیان کرد: میخواهم بچه خوبی بشوم و از جبهه و جنگ بیرون بیایم و در قامت یک استاد دانشگاه و چهره آکادمیک اما نه آکادمیک سکولار به موضوع بحثامروز بپردازم.
اللهکرم افزود: میخواهم حرف خودم را در چارچوب اسلام بزنم. نمیخواهم حرف غربیهایی چون هابز و لاک را بگویم میخواهم در صحبت خودم با در نظر گرفتن تحول٬ تاکید کنم دانشجوی سیاسی یعنی دانشجوی حقمدار که دو عنصر دارد؛ یکی مسوولیت و دیگری بصیرت. هر چند مفهوم بصیرت در حر فهای غربیها که من خوب بلدم آنها را بگویم٬ مفهوم دیگری است. اما من این نوع آگاهی که خودبنیاد و سکولار است را قبول ندارم بلکه بصیریتی که از آن صحبت میکنم برخاسته از عقلانیت و معنویت است.
حسین اللهکرم گفت: دو پایه نیاز و بنیاد دانشجویی همانطور که گفتم مسوولیت و بصیرت است که با خودآگاهی بسیار متفاوت است.
وی با اشاره به آیهای از قرآن کریم گفت: خداوند در این آیه میفرماید من اگر بخواهم شهری را ویران کنم و هلاک سازم٬ اشرافزادگان و قارونها را بر آنها مسلط میکنم و با گسترش فساد و نافرمانی و گناه٬ آنها را هلاک میسازم.
وی گفت: بحثاصلی ما حقمداری در چارچوب دین اسلام است. ما توانستیم در انقلاب اسلامی استبداد را بیرون کنیم اما این کافی نبود. ما باید قارونها را بیرون کنیم و من امروز نیاز انقلاب دوم را میبینم.
حسین الله کرم تصریح کرد: من انقلاب دوم را قبول دارم و میگویم علاوه بر انقلاب دوم٬ باید به سمت انقلاب سوم برویم.
وی اشاره کرد: حرفهای من بسیار کلیتر از حرفهای حزب اسلامی کار آقای کمالی و اصغرزاده که دکترای علوم سیاسی غربی دارد٬ است. هر چند ایشان عامل استحاله خیلیها شدند و شورای شهر اول را به خاطر یک نفر که شهردار بود٬ تعطیل کردند.
اللهکرم: اصغرزاده جزء جریان رادیکال اصولگراست
الله کرم تصریح کرد: امروز آقای اصغرزاده ما را جزء جریان اصولگرای رادیکال میداند هر چند ما خود را جزء رادیکالها میدانیم و به آن افتخار میکنیم اما این لفظها را جزء علوم سیاسی غربی میدانیم.
وی با اشاره به حوادثسال ۷۸ و ۸۸ گفت: شما به خیابانها آمدید. شما خیابانها را بستهاید. شما بیقانونی کردید چادر از روی زنها برداشتید. ما را رادیکال میدانید شما مگر کسی نبودید از دیوار سفارت بالا رفتید.
این فعال سیاسی اصولگرا گفت: شما چه کارهایی نکردید که اسراییل و آمریکاییها برای شما کف زدند حالا ما را رادیکال میدانید.
شما مگر کسانی نبودید که ماشینها را آتش زدید خیابانها را بهم ریختید. خیمهها را آتش زدید. این حرفها را جلوی یک عده سوسول بزنید.
وی در رابطه با صحبتهای اصغرزاده پیرامون حصر گفت: حصر یک سال و هشت ماه بعد از انتخابات صورت گرفت٬ چون ترسیدید کسانی مانند شماها آنها را بکشند و پیراهن عثمان درست شود. ما یک بار از پیراهن عثمان شدن ضربه خوردهایم بنابراین کافی است.
وی تاکید کرد: شما به خیابانها ریختید. آشوب کردید امروز به گردن اللهکرم میاندازید؟ یک نمونه بیاورید که حزبالله خیابانی را بسته باشد؟
وی به ابراهیم اصغرزاده گفت: بیا بگو از انقلاب پشیمان شدهام. میخواهم بروم دنبال پول و ما در این صورت قبول داریم اما این بالانس زدنها برای چیست.
اللهکرم: دولتهای نهم و دهم میراثدار دولت سازندگی و اصلاحات است
وی با اشاره به صحبتهای اصغرزاده درباره رادیکال بودن و بحثدولتهای نهم و دهم گفت: ما دولت نهم و دهم را میراثدار دولت سازندگی و اصلاحات میدانیم. اگر یک نمونه بخواهم بگویم٬ در آن دوره ۱۶ ساله رییسجمهوری هاشمی و خاتمی چگونه با قانون موقتسازی نیروی کار شماها چانهزنی کارگر را پایین آوردید٬ آن را تحت فشار قراردادید حالا امروز حرف از کارگر میزنید؟ امروز ناامنی شغلی با آن قانون به ۸۰ درصد رسیده است در حالی که بعد از جنگ تحمیلی ۶ درصد بوده است.
حسین الله کرم در پاسخ به این سوال که رفتار خود را در گذشته نسبت به دانشگاه چگونه ارزیابی میکنید٬ گفت: شماها که مرا رادیکال میدانید و اصلا نمیگوید چگونه دانشجو بودم و الان استاد شدم و این حرفهایی است که شما پوشش قرار میدهید تا کارهای خودتان را مشخص نشود.
الله کرم: از روزی که لیبرال شدید فاتحهتان خوانده شد
اللهکرم تصریح کرد: از روزی که شماها لیبرال شدهاید فاتحهتان خوانده شد. حالا میآیید میگویید طرفدار جامعه مدنی هستید.
اللهکرم در بخش دیگر از صحبتهای خود با اشاره به صحبتهای اصغرزاده مبنی بر عذرخواهی از مردم به علت رادیکال بودن در اوایل انقلاب گفت: شما که باشید که بخواهید عذرخواهی کنید. شما فقط از دیوار یک سفارت رفتید. بالا رفتن که دزدها هم بلدند انجام بدهند٬ حالا هم پشیمان شدهاید اما آن کار بزرگ٬ ربطی به عمل شما ندارد.
وی گفت: شما امروز یک چیز میگوید معلوم نیست فردا چه میگوید اینقدر حرفهای متناقض نزنید. شما الان به من میگوید که یک رزمنده هستید تا جنگ ایجاد کنید.
وی درباره آزادی گفت: شما حرف از آزادی میزنید؟ ما که آزادی نداریم. آزادی برای قارونهاست. منی که پول ندارم آزاد نیستم که باید بروم در شوش زندگی کنم. آزادی برای آدم پولدار است که حق انتخاب دارد. من که حق انتخاب ندارم٬ شما به ما میگویید دانشگاه را پادگانی کردهاید ولی باید بدانید دوره این حرفها تمام شده است.
الله کرم ادامه داد: شما بودید که در را بر روی همه بسته بودید و کسی را به دانشگاه راه نمیدادید. وزارت اطلاعات دست شماها بود بعد تهمت میزنید فضا پادگانی شده است.
وی تصریح کرد: من از اینجا به همه شما میگویم کسی که یکبار پشیمان شده است٬ دوباره پشیمان میشود و نباید به این طور کسی اعتماد کرد و اختیار خودمان را به دست آن بدهیم.
وی درباره حرفهای ابراهیم اصغرزاده پیرامون مساله خزر گفت: شما از خزر حرف میزنید؟ عمو اگر دوست دارید خودتان بروید آنجا دفاع کنید ما هم پشت سر شما میآییم اصلا جلوتر از شما میآییم. شما فرماندهی کنید.
اللهکرم: ما چهارسال دوم دولت احمدینژاد را قبول نداریم
وی درباره دولت احمدینژاد گفت: شما به ما میگویید آن دولت شما بودید. اما ما چهارسال دوم را قبول نداریم.
وی درباره تنشزدایی با جهان گفت: شما یک بار در زمان آقای خاتمی دنبال این قضیه رفتید چی شد؟ آخر گفتند شما محور شرارت هستید.
حسین الله کرم به رسانهها توصیه کرد که صداقت داشته باشند و در چارچوب صداقت حرکت کنند و صداقت را رسالت خبری دانست.
الله کرم در پایان درباره فعالیتهای اقتصادی سپاه پاسداران گفت: من این موضوع را ورود نظامیان به اقتصاد نمیدانم چون آنها پاسدار هستند نه نیروی نظامی و کار آنها جهادی است. در هر مرحله از انقلاب اسلامی که لازم باشد به بسیج تودهها دست میزنند. یک روز به صورت رفتن به جبهه و جنگ؛ امروز وارد کار اقتصادی و سازندگی شدهاند و من برخلاف آقای اصغرزاده آن را تهدید نمیدانم که نظامیها دارند قبل از خیزش اقتصادی٬ وارد سیاست میشوند. آنها پاسدار هستند و به مسئولیتشان بسیج تودهها در همه ابعاد سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در قانون اساسی اشاره شده است.
ابراهیم اصغرزاده: جریان تندرو٬ جنگ و نظام را مصادره کرده است
رییس دوره اول شورای شهر تهران در پاسخ به حسین الله کرم درباره حوادثسال ۸۸ و اتهامات آقایان موسوی و کروبی تاکید کرد: نظر من این است که فرصت ایجاد کرده تا دادگاهی برپا شود و به اتهامها رسیدگی شود. چرا جریان رادیکال به نقاط مبهم پناه میبرد؟ حرف من این است اگر میتوانید دادگاه تشکیل داده و این افراد را محاکمه کنید. شما نمیتوانید آقایان موسوی و کروبی را محاکمه کنید چرا که موسوی وکروبی محاکمه انقلاب است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، ابراهیم اصغرزاده طی مناظره با حسین الله کرم در سالن اجتماعات حزب اسلامی کار با بیان اینکه امروز با دو چهره از حسین اللهکرم یکی به عنوان یک شخص فعال در جبهه جنگ و دیگری یک فرمانده لباس شخصی و برهم زننده نظم جامعه روبرو هستید٬ گفت: صحبتهای امروز من به معنای تحقیر یا توهین نبوده و بنده ایشان را یک چهره اصولگرا میدانم. البته اصولگرایان جریانی متعدد چون حزباللهیها، رادیکالها، معتدلها و مصباحیها هستند. آقای الله کرم باید جواب تحلیلهای بنده از جریان اصولگرا را داده و من را به عنوان یک نماینده دانشجویی بدانند.
این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بنده به عنوان یک چهره دانشجویی به نقد درباره گذشته احترام قائل هستم و همانطور که آقای اللهکرم در ابتدای جلسه عکسی از رفتار جریان امپریالیسمی نشان داد٬ بگویم که یک زمانی بنده مخالف این جریان بوده که اکنون آن مخالفت و آن نگاه٬ به نگاهبانی از دموکراسی بدل شده است.
اصغرزاده: دولت روحانی تکلیفش با لباسشخصیهایی که دولت رابه انزوا میکشند٬ مشخص کند
این فعال سیاسی اصلاحطلب ادامه داد: به گفته او در شرایط کنونی دولت از سوی جریان رادیکالی مورد تهدید قرار گرفته و در شرایطی هستیم که رییس مجلس مورد اصابت مهر و سنگ قرار میگیرد، یک عده با کفن به خیابانها میآیند و از وزیر امور خارجه دولت با لنگه کفش پذیرایی میکنند.
اصغرزاده با طرح این سوال که آیا دانشجویان پذیرای چنین شرایطی هستند٬ گفت: چگونه باید در مقابل حزب اللهیها و رادیکالها رفتار کنیم و آقای اللهکرم چگونه از این جریان دفاع میکنند در حالی که این جریان٬ جنگ و نظام را مصادره میکند٬ آیا بقیه مردم مدافع جبهه و جنگ نبودند؟ مگر تاج زده و کروبیها و موسویها مدافع جنگ نبودند؟
وی در ادامه به مشکلات دولت روحانی اشاره کرد و افزود: دولت روحانی باید تکلیف خود با لباس شخصیهایی که شاید در ادامه او رابه انزوا بکشند٬ مشخص کند. جریانی که به خیابانها میآید و خیابان، دانشگاهها و ارزشهای انقلاب را به نفع خود مصادره میکند.
اصغرزاده: جریان رادیکال در زمان احمدینژاد به تمام قدرت و مجاری ثروت دست پیدا کرد
رییس دوره اول شورای شهر٬ اللهکرم را مخاطب خود قرار داد و گفت: شما باعثاتفاقهای ناخوشایند در کشور شدهاید. البته در کنار آن نیز فرصتهایی را ایجاد کرده و اجازه دادید خاتمی و دولت اصلاحات قدرت بگیرد آن هم در شرایطی که دوستان شما به خیابانها میآمدند و به کتابفروشیها و دانشگاهها حمله میکردند. شما شرایطی ایجاد کردید که علیرغم دفاع ارکان نظام٬ مردم از آقای ناطق نوری به سمت خاتمی رفتند. حرف من این است که حرکت مردم در خلاف حرکت نظام به امروز یا انتخابات ۹۲ بر نمیگردد؛ که ۱۶ سال است در این کشور ریشه دوانیده است وگرنه در انتخابات ۹۲ مردم سمت و سوی رادیکالهایی همچون آقای جلیلی را انتخاب میکردند و به آقای روحانی رای نمیدادند.
اصغرزاده: احمدینژاد به اسم حزبالله هر چه خواست انجام داد
وی با تاکید بر اینکه دولت نباید تمام تخم مرغهای خود را در سبد مسایل بینالمللی قرار دهد٬ گفت: تحریمهای بینالمللی و رفتن پرونده هستهای ایران به شورایعالی امنیت ملی٬ نتیجه عملکرد اشتباه و غلط دولت احمدینژاد بود. احمدینژاد به اسم حزبالله هر چه خواست انجام داد و در سازمان ملل هر چه میخواست بیان کرد و رادیکالها نیز هر چه تریبون در کشور بود از آن خود کرده بودند؛ دانشجویان را ستارهدار کردند و یک فضای امنیتی را در داخل کشور حاکم کردند تا فضای عمومی دچار هرج و مرج شود تا امروز دولت روحانی تلاش کند اشتباهات گذشته رفع شود و پرونده هستهایای ایران از شورایعالی امنیت ملی خارج شود.
اصغرزاده افزود: رادیکالها ۳۵ سال هرچه میخواستند انجام دادند و در زمان احمدینژاد به قدرت و تمام مجاری ثروت دست پیدا کردند در این عین حال نیز جریان اصلاحات منزوی شد. روزنامهنگاران بازداشت شدند و دانشجویان منتقد با عنوان ستارهدار از ادامه تحصیل محروم ماندند اما خوشحالم که تمامی این افراد یک قدم عقب ننشسته در حالی که شما هر روز دچار ریزش شدید.
وی با تاکید بر اینکه در جریان اصولگرا٬ چهرههایی عقلانی مثل ناطق نوری و لاریجانی فعالیت دارند٬ افزود: روحانی باید چالشها را درست کند و مهمتر از همه به شرایط داخلی بپردازد. صحبتهایی که آقای روحانی درباره فساد داشتند٬ نشان دهنده آن است که وقتی قدرت و سیاست به هم برسند٬ فساد ایجاد میشود.
اصغرزاده: جریانهای تندرو با اسم امام و اسلام هر چه میخواهند میکنند
وی در ادامه اصلاحطلبان را یک اپوزیسیون نجیب در داخل نظام جمهوری اسلامی تعریف کرد و گفت: اصلاحطلبان بنای براندازی نداشته و تنها درخواست موفقیت کشور را دارند. این اپوزیسیون متفاوت از آن اپوزیسیون در دوران آقای خاتمی است که هر ۹ روز یک بحران ایجاد میکرد و اتوبوسهای خارجی را به گلوله میبست و قتلهای زنجیرهای را طرحریزی میکردند. آقای روحانی باید جریانهای نجیب که به ایشان رای داد را حمایت کند و آن هم میسر نیست مگر اینکه کاری کند که دیگر دولتی رادیکال بر سر کار نیاید.
همچنین اصولگرایان معتدل نیز باید تکلیف خود را با رادیکالها مشخص کند چراکه جریان تندرو با اسم امام و اسلام هر چه میخواهند میکنند.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با طرح این سوال که چرا فکر میکنید کشور بهشت شده است٬ گفت: در شرایط کنونی چرا یک نفر از آمریکا یا اروپا دوست ندارد به ایران مهاجرت کند در حالی که اگر دروازههای کشور را بازکنید هزاران دانشجو و استاد دانشگاه مهاجرت میکند. ما نتوانستیم و مقصر اصلی آن شما هستید البته حرف من با رادیکالها٬ متفاوت از حرفی است که با آنهایی که به جبهه رفتند و از نظام و مردم حفاظت کردند. صحبت اصلی ما با انحصارطلبان است که خلاف اصول مدنی و قانون و حقوقبشر رفتار میکند. اشکال رادیکالها این است که رفتار خود را به ارزشها رهبری و روحانیت و اصولگرایان میبندند که حتی روحشان از رفتار رادیکالی خبر ندارند.
اصغرزاده: بگذارید دولت روحانی تلاش کرده و کشور را از انزوا خارج کند
وی با انتقاد از لغو سخنرانی شریعتمداری در دانشگاهها گفت: همه حق حرف زدن دارند و هر کسی حق آزادی دارد. صحبت من این است که شما میتوانید حرف بزنید٬ نظر بدهید و اصلا اجازه داده حزبی تشکیل داده و در آن فعالیت کنید ولی اجازه ندارید دیگران را آمریکایی بخوانید و انحصارطلبانه رفتار کنید جامعه چنین چیزی را قبول ندارد. زیر پوست این جامعه اتفاقات زیادی در شرف وقوع است. بگذارید دولت روحانی تلاش کرده و کشور را از انزوا خارج کند.
وی در ادامه با عذرخواهی از اشغال سفارت ایالات متحده گفت: من از گذشته خودم عذرخواهی میکنم. من یک عمر برای عدالت تلاش کردم٬ ولی متوجه شدم اشتباه کردم٬ چون دیدم با آزادی میتوان بهشت را ساخت٬ لذا اول باید آزادی را فراهم کنیم. شما به اسم عدالت میتوانید چشم به حقوق مردم ببندید٬ در حالی که با آزادی چنین امکانی وجود ندارد.
اصغرزاده: قرار نبود با اشغال سفارت جلوی لیبرالها گرفته شود ولی بعضی روی پیشانی افراد مارک زدند
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با طرح این سوال که چرا مدام میگویید اسراییل از اصلاح طلبان در سال ۸۸ حمایت کرد٬ گفت: تا وقتی آشتی ملی و قانونمداری در کشور وجود نداشته باشد این هرج و مرجها پایان نمییابد. چرا آقای مصباح باید بگوید ملت شایستگی چنین رهبری را ندارد در حالی که امام خمینی همواره تاکید داشتند فدای ملت هستند و میگفتند من مردم را عاشقانه دوست دارم. بنده اگرچه در گذشته با شاه مبارزه کردم و عاشق تندروی و رادیکالیسم و مبارزه مسلحانه بودم ولی در آن دوره٬ فضایی رادیکالی حکمفرما بود. امروز متوجهام این رفتارها اشتباه است و نباید کاری کنیم که جامعه جهانی تصور بدی از چهره اسلام داشته باشد چراکه این به ضرر همه ملت هاست. کاری نکنیم که اگر زمانی کشور مورد تهدید قرار گرفت٬ مردمان کشورهای مختلف در حمایت ما اجماع نکرده و ما را محروم کنند.
اصغرزاده در پاسخ به این سوال که اگر شما از اشغال سفارت آمریکا پشیمان شدهاید چه ضمانتی وجود دارد که از رفتار خود در آینده پشیمان نشوید٬ گفت: من نگفتهام پشیمان شده و توبه کردم بلکه دیدگاهم را که نسبت به این موضوع مطرح کردم؛ یک دیدگاه معلوم است. من قبلا گفتهام و میگویم زمانی که سفارت را اشغال کردیم٬ امام ناراحت شدند و به آقای یزدی گفتند تا دانشجویان را بیرون بریزند. این یعنی به هم ریختن رابطه ایران و آمریکا یک برنامه مقدس نبود بلکه یک برنامهای بود که به صورت عرفی صورت گرفت. قرار ما چنین بود تا سفارتخانه آمریکا ۴۸ ساعت نگهداشته شود ولی این چنین نشد. شما این اتفاق را یک امر مقدس میدانید در حالی که من از مجلس سوم چنین اتفاقی را قبول نداشتم و مخالف آن بودم قرار نبود با اشغال سفارت٬ جلوی لیبرالها گرفته شود ولی بعضیها آمدند بر روی پیشانی افراد مارک زدند.
اصغرزاده: ببینید که چه کسانی از بورسیههای تحصیلی سود بردند
وی با انتقاد از حصر آیت الله شریعتمداری و آیت الله منتظری گفت: تفتیش عقاید و شکنجه خلاف حقوق و قانون است ما نباید به اسم اسلام دست به هر کاری بزنیم و اقوام دیگری یا مذاهب یا ادیان دیگری تخریب یا منزوی کنیم. درباره بورسیههای تحصیلی بروید ببینید که چه کسانی سود بردند مگر همه فرزندان این کشور حق آبرو تحصیل و زندگی و شغل ندارند.
به گفته او هر جریان و حزبی با اصولگرا و خواه اصلاحطلب قانون را زیر پا گذاشته باشد٬ مرتکب تخلف شده ولی اگر واکنش مردم به صحبت فردی باشد که آنها را بزغاله میدانند یا نسبت به صحبت آقای مصباح یزدی باشد که فضا را دچار تشویش و حوادثناخوشایند میکند یا نسبت به صحبتهای افرادی باشد که رای به احمدینژاد را خواسته امام زمان میداند؛ به چنین افرادی بگویید که من رد صلاحیت میشوم.
اصغرزاده تصریح کرد: من دست رزمندگان جبهه را میبوسم؛ من فرمانده سپاه بودم؛ نقش من در انقلاب و اصلاحات معلوم است مگر بنده از کجا آمدهام و از کجا فعالیت خود را آغاز کردهام؟
اصغرزاده: سپاه به جای کار اقتصادی٬ باید از مرزهای کشور دفاع کند
حرف من این است که سپاه کار اقتصادی نکند و فعالیت نظامی خود را ادامه داده از مرزهای کشور دفاع کند. چرا اجازه نمیدهیم روزنامهنگاران آزاد بنویسند و به جای دغدغه کاری خود٬ نگران امنیت شغلی خود به سبب نوشتن مطالبی درباره فسادها باشند.
رییس دوره اول شورای شهر تهران در پاسخ به حسین الله کرم درباره حوادثسال ۸۸ و اتهامات آقایان موسوی و کروبی تاکید کرد: نظر من این است که فرصت ایجاد کرده تا دادگاهی برپا شود و به اتهامها رسیدگی شود چرا جریان رادیکال به نقاط مبهم پناه میبرد؟ حرف من این است که اگر میتوانید دادگاه تشکیل داده و این افراد را محاکمه کنید. شما نمیتوانید آقایان موسوی و کروبی را محاکمه کنید چرا که موسوی وکربی محاکمه انقلاب است.
وی در پایان با تاکید بر اینکه ممکن است هر کسی در گذشته خود مرتکب اشتباهی شود٬ گفت: خیلی از جنبشهای دانشجویی مانند دانشجویان مصری٬ با روزها در میان تحریر ایستادگی کردن٬ بهار عربی را به ارمغان آورد اما آنها نمیدانستند این بهار عربی به اسم اخوان المسلمین مصادره میشود و سپس به دست نظامیان مصر میافتد. آنها مسوول این اتفاقات نیستند بلکه به لحاظ زمانی دست به چنین رفتارهایی زدند. درباره اشغال سفارت آمریکا نیز چنین است. متاسفانه از آن اشغال٬ یک برداشت کاریکاتوری صورت گرفته و حادثه اشغال سفارت انگلیس اتفاق افتاد که باعثتضعیف نظام جمهوری اسلامی در عرصه بینالملل شد.