وزیر کشور در جلسه شورای اداری استان قم:
در نظام اسلامی گسستی بین دولت و ملت وجود ندارد
دولت خود را برای برنامه ششم یعنی رسیدگی به عقبافتادگیها، ساماندهی حاشیهنشینی و استفاده از ظرفیتهای منطقهای آماده میکند البته این امر جز با هماهنگی همه قوا و بسیج همه امکانات با تکیه بر مردم امکانپذیر نیست.
وزیر کشور در جلسه شورای اداری استان قم با اشاره به فرارسیدن هفته دولت به عنوان نمادی از وحدت مردم و مسؤلان گفت: در نظام اسلامی گسستی بین دولت و ملت وجود ندارد.
به گزارش ایلنا، وزیر کشور در جلسه شورای اداری استان قم که همزمان با هفته ی دولت و با حضور استاندار قم و مدیران عالی استان در تالار معصومیه برگزار شد، طی سخنانی ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد شهیدان رجایی و با هنر گفت: هفته ی دولت در اصل هفته ی ملت هست چونکه دولت ها راملتها تعیین می کنند.
وزیر کشور با بیان اینکه هفته دولت بهانهای برای ارائه گزارش خدمترسانی به مردم محسوب میشود گفت: با حمایت رهبری، مجلس و مردم و نیز وحدت و یکپارچگی ملت، کارهای مثبتی توسط دولت یازدهم صورت گرفته است.
وی با اشاره به دستاوردهای یکساله دولت ادامه داد: برنامه اصلی دولت تلاش همراه با تدبیر و امید و حاکم کردن جریان اعتدال و امید در کشور است تا عزت را برای مردم به ارمغان بیاورد.
رحمانی فضلی با بیان اینکه خواسته زیادی نیست که مردم با عزت و با حداقل امکانات به زندگی خود ادامه دهند گفت: ملت ایران در پیروزی انقلاب، پیشبرد اهداف نظام اسلامی در جنگ تحمیلی و نیز استقامت کشور در عرصههای مختلف و نیز تبعیت از رهبر معظم انقلاب نقشی اساسی داشتهاند و به طور کلی، هرگاه نظام اسلامی به یاری نیاز داشته، مردم به صحنه آمدهاند.
وزیر کشور با اشاره به شرایط اقتصادی کشور به دلیل تحریمها و بیثباتیها و نیز عدم تصمیمگیریهای مناسب در ابتدای روی کار آمدن دولت یازدهم گفت: شاخصههای کلان کشور منفی بود، نظام تصمیمگیری در حوزه اقتصاد دچار تزلزل شده و نیز رکود در شرایط اقتصادی و تورم را شاهد بودیم بنابراین دولت در نخستین گام به دنبال ثبات در شرایط بود تا رشد منفی اقتصادی متوقف شود و فضای اقتصاد رونق یابد.
رحمانی فضلی با اشاره به عملکرد سیاست خارجی دولت گفت: در حوزه خارجی تلاش شد تا با شکستن فضای تحریم در بعد سیاسی، باز کردن فضای انزوا و مقابله با ناهماهنگیهای سیاسی در عرصه بینالمللی علیه جمهوری اسلامی در کنار پاسخگویی مناسب به تهدیدات با لطف خداوند و حمایتهای شخص رهبری گامهای بلندی برداریم.
وی با بیان اینکه امروز از انزوای بینالمللی دستهجمعی علیه ایران خبری نیست و در عوض درخواست تعامل و همکاری بیشتر شده گفت: سطح تبلیغات و جنگ روانی علیه ایران کاهش یافته و نهادهای سیاسی بینالمللی باب گفتوگو با جمهوری اسلامی را باز کردهاند.
رحمانی فضلی با اشاره به گشایش اقتصادی پس از این مرحله خاطرنشان کرد: هرچند این گشایش اندک بود ولی با تبدیل تورم ۴۵ درصدی به ۲۵ درصد، ثبات در تصمیمگیریها، نوسانات و فعالیتهای اقتصادی و نیز رونق اقتصاد داخلی مواجه هستیم.
وزیر کشور با بیان اینکه فشار اصلی بر ایران به دلیل شرایط موجود در منطقه، مستقل یا به نیابت از آمریکا صورت میگرفت به اقتدار کشور در عرصه دیپلماسی اشاره کرد و گفت: تمام کشورهای منطقه در حال حاضر تمایل به ارتباط با ایران دارند.
وزیر کشور با بیان اینکه تصمیمگیریهای کلان با رهبر معظم انقلاب است افزود: شورای امنیت ملی که رئیس جمهور ریاست آن را بر عهده دارد تصمیمگیریهای عملیاتی را انجام میدهد؛ خلوص نیت و تبعیت رهبری در کنار شجاعت، عامل اصلی تدابیری بودند که این تصمیمگیریها بر پایه آنها صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه دشمنان در این بحبوحه به فکر تمام کردن کار غزه افتادند گفت: نگاه استراتژیک و دینی که رهبر و متولیان حکومت اسلامی ما دارند سبب شد که ایران به مسئله غزه هم ورود پیدا کند و امروز صهیونیستها در آنجا گرفتار شدهاند و مردم غزه هم با شرط پایان محاصره حاضر به پذیرش آتشبس هستند و تنها امیدشان پس از خداوند به پشتیبانی ایران و حزبالله است.
رحمانی فضلی به حوزه سیاست داخلی اشاره کرد و گفت: شرایطی به وجود آمده بود که مردم از اختلافات به ویژه در سطح سران قوا ناراضی بودند؛ رهبر معظم انقلاب بارها در این زمینه تذکر دادند و دغدغهمند بودند ولی اکنون شرایط داخلی ما شامل انسجام، وحدت، همدلی، داشتن هدف واحد و تلاش برای رفع مشکلات زیر سایه تبعیت از رهبری است؛ گروههای سیاسی فعالیت بیشتر و در عین حال اختلافات کمتری دارند؛ نشریات هم در راستای حفظ منافع ملی تلاش میکنند و همگان به بلوغی سیاسی و رشدیافته رسیدهاند.
وزیر کشور با اشاره به برنامههای ارائه شده به مجلس از سوی دولت برای خروج از رکود گفت: دولت خود را برای برنامه ششم یعنی رسیدگی به عقبافتادگیها، ساماندهی حاشیهنشینی و استفاده از ظرفیتهای منطقهای آماده میکند البته این امر جز با هماهنگی همه قوا و بسیج همه امکانات با تکیه بر مردم امکانپذیر نیست.
وی با بیان اینکه استانداران، شهرداران و مدیران استانی و شهری، حاکمان هر منطقه از ایران هستند و رفاه و امنیت شهروندان در گروی فعالیت صحیح آنهاست گفت: در این زمینه همگان باید پاسخگو باشند زیرا همواره در معرض سوال قرار میگیرند؛ حاکمان باید تلاش کنند در محدوده جغرافیایی مسئولیت خود حق مطلب را ادا کنند و در مقابل مشکلات کوتاه نیایند؛ همانقدر که منتقد هستیم باید انتقادپذیر و همانقدر که متوقع هستیم باید پاسخگو باشیم.