خبرگزاری کار ایران

آیت الله موسوی تبریزی در کنگره حزب اراده ملت:

همه ما مدیون اراده مردم برای تغییر شرایط هستیم

همه ما مدیون اراده مردم برای تغییر شرایط هستیم
کد خبر : ۱۴۷۴۵۴

متاسفانه آنهایی که در میان مردم جای ندارند زمانی که پای مردم در میان است نمی‌توانند با مردم کنار بیایند. آن‌ها نمی‌توانند در مسابقه تدبیر و عقلانیت حضور داشته باشند و می‌خواهند راه اراده ملت را ببندند.

دادستان اسبق انقلاب اسلامی با بیان اینکه همه ما مدیون اراده مردم برای تغییر شرایط هستیم، اذعان داشت: شاهد بودیم در انتخابات ریاست جمهوری جوانان با احساس؛ با تعلق و خرد عملکرد کردند و با وجود آنکه زمان قهر و پرخاششان بود آنچنان عقلایی برخورد کردند که همه شگفت زده شدند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، آیت الله سید حسین موسوی تبریزی در ششمین کنگره ملی اراده ملت و در سخنرانی خود با اظهار خوشحالی نسبت به رفع دلتنگی و خفقان یاران انقلاب اظهار کرد: کسانی که همواره بیشترین خدمات را به ایران عزیز کردند و چه در انقلاب و چه در جنگ تحمیلی چه در سالهای اخیر بیشترین خدمات را به این مرز وبوم ارائه کردند، پس از هشت سال تنگی نفس امروز با آرامش به ادامه فعالیتهای خود می‌پردازند.

وی با اشاره به سخنان حکیمی‌پور دبیر کل حزب اراده ملت اظهار کرد: جای تاسف دارد که سال گذشته و در حین برگزاری پنجمین کنگره حزب دچار مشکل شده بودند.

دادستان اسبق انقلاب با بیان اینکه همه ما مدیون اراده مردم برای تغییر شرایط هستیم، اذعان داشت: شاهد بودیم در انتخابات ریاست جمهوری جوانان با احساس؛ با تعلق و خرد عملکرد کردند و با وجود آنکه زمان قهر و پرخاششان بود آنچنان عقلایی برخورد کردند که همه شگفت زده شدند.

آیت الله موسوی تبریزی ادامه داد: این جوانان علیرغم همه مشکلات باز هم نامزد مطلوب و اولی خود را انتخاب کردند.

وی به بیان خاطره‌ای از زمان رهبری امام خمینی(ره) پرداخت و ابراز داشت: در زمانی که مسئول شورای تبلیغات بودیم برخی از کسانی که در شورای نگهبان حضور داشتند به ما می‌گفتند انتخابات چیست؟ وجود مجلس چه لزومی دارد؟ این چه کاری است؟ البته آن‌ها با سوء نیت آن حرف‌ها را نمی‌زدند، بلکه تفکراتشان این بود.

وی افزود: حضرت امام خمینی(ره) به همین خاطر بود که به آن‌ها گفت شما نمی‌توانید یک نانوایی را اداره کنید. این تفکر حضرت امام نشانی بر تاکید ایشان بر حضور مردم بود. ایشان از مردم شروع کردند با مردم انقلاب کردند و تا آخر نیز با مردم ماندند.

دبیر کل مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم معتقد است: متاسفانه آنهایی که در میان مردم جای ندارند زمانی که پای مردم در میان است نمی‌توانند با مردم کنار بیایند. آن‌ها نمی‌توانند در مسابقه تدبیر و عقلانیت حضور داشته باشند و می‌خواهند راه اراده ملت را ببندند.

وی به تشریح اراده ملت از دیدگاه امام پرداخت و گفت: در انتخابات دوره دوم مجلس شورای اسلامی عده‌ای می‌گفتند باید همه گوش به فرمان مجتهدان خاص در قم باشیم و کسی از دانشگاهیان حق دخالت در انتخابات را ندارند، اما امام خمینی(ره) به آنهاپاسخ داد.

وی در بیان پاسخ امام خمینی(ره) اظهار کرد: امام فرمودند تا پیش از این عده‌ای می‌گفتند مجتهدین نمی‌توانند در سیاست دخالت کنند امروز نیز می‌گویند دانشگاهیان نمی‌توانند چنین باشند هر دوی این غلط است. این طور نیست که چند مجتهد انتخابات را تعیین کنند این توطئه است و دانشگاهیان بدانند همانطور که یک مجتهد در سرنوشت خود باید دخالت کند یک دانشجوی جوان هم می‌تواند در سرنوشت خودسهیم باشد.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت حزب اراده ملت اظهار کرد: از اینکه شنیدم این حزب در ۲۲ استان کشور صاحب دفتر شده است بسیار خوشحالم، این شروع راه دخالت مردم در سرنوشت خودشان است

آیت الله موسوی تبریزی در بیان اهمیت فعالیت احزاب اذعان داشت: مسائلی که در مجلس شورای اسلامی بررسی می‌شود پیش از آن باید در کمیسیون‌های تخصصی احزاب بررسی شود. مهم نیست که موضوع آنچه باشد، احزاب باید در همه حوزه‌ها فعال باشند و با برنامه فعالیت خود را انجام دهند و درانتخابات نیز افراد شایسته و متخصص مدنظر خودرا برای حضور در انتخابات معرفی کنند.

وی با بیان اینکه زمانی که قانون اساسی نوشته شد هرگز مسئله احراز صلاحیت نامزد‌ها وجود نداشت، افزود: اما پس از رحلت امام خمینی(ره) این امر صورت گرفت و شورای نگهبان که بیش از آن تنها بر سلامت انتخابات نظارت می‌کرد صلاحیت نامزد‌ها را نیز بررسی می‌کرد که در مجلس پنجم با تفسیری که از قانون اساسی صورت گرفت مسئله تعیین احراز صلاحیت از شورای نگهبان گرفته شد اما شورای نگهبان پس ازتصویب مجلس با آن موافقت نکرد و به تشخیص مصلحت نظام فرستاده شد که د‌ر آنجا تشخیص مصلحت نظام نظر مجلس را تایید کرد، اما هیچگاه این قانون اجرا نشد.

وی خطاب به روحانی گفت: از شما که عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هستید و اکنون نیز مفتخر به رئیس جمهوری ایران هستید انتظار داریم این قانون را به اجرا بگذارید.

آیت الله موسوی تبریزی در پاسخ به منتقدانی که می‌گویند چرارئیس جمهور‌ها پس از انتخاب شدن می‌گویند ما عضو هیچ حزبی نیستیم، اظهار کرد: این مسئله دو حالت دارد، یکی اینکه رئیس جمهور‌ها می‌گویند ما وابسته به هیچ حزبی نیستیم و پس از انتخاب شدن رئیس جمهور همه مردم هستیم که این مسئله خوبی است، اما اینکه حضور در احزاب را نفی کنند مخصوصا اینکه آن حزب مستقل قانونی و شناسنامه دار باشد، این امر پسندیده‌ای نیست.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز