آیتالله هاشمی:
اعتماد مردم به مسئولین وظیفه آنان را سنگینتر کرده است
انتخاب یک روحانی در انتخابات اخیر، بیانگر اعتماد مردم به روحانیت به عنوان معلمان و مروجان دینی است و برپایه همین اعتماد و اطمینان نیز مسئولیت بسیار سنگینی بعهده مسؤولان بویژه روحانیت قرار دارد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: انتخاب یک روحانی در انتخابات اخیر، بیانگر اعتماد مردم به روحانیت به عنوان معلمان و مروجان دینی است و برپایه همین اعتماد و اطمینان نیز مسئولیت بسیار سنگینی بعهده مسؤولان بویژه روحانیت قرار دارد.
آیتالله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار جمعی از روحانیون و اساتید حوزههای علمیه قم، مشهد و تهران با تبریک فرا رسیدن ایام دهة مبارک فجر، پیروزی انقلاب اسلامی را نتیجه مجاهدتها و رهبری مدبرانه امام خمینی(ره)، پیشتازی روحانیت و همراهی مردم دانست وگفت: پیروزی انقلاب اسلامی اتمام حجت خدا برای روحانیت و جامعهای بود که گرفتار حکومتی مستبد و ظالم بودند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: انتخاب یک روحانی در انتخابات اخیر، بیانگر اعتماد مردم به روحانیت به عنوان معلمان و مروجان دینی است و برپایه همین اعتماد و اطمینان نیز مسئولیت بسیار سنگینی بعهده مسؤولان بویژه روحانیت قرار دارد.
آیتالله هاشمی رفسنجانی با ابراز تأسف از عقبماندگی کشور در ۸ سال گذشته و به هدر رفتن سرمایههای کشور بویژه در بخشهای مشترک نفت و گاز با کشورهای همسایه و سرمایهگذاریهای اساسی، گفت: تغییر مدیریت اجرایی کشور بیانگر هوشمندی مردمی است که بدنبال زندگی بهتر و با نشاط تری هستند و وظیفه ما نیز ایجاد امنیت سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی به دور از ظلم، تبعیض و برپایه عدالت و اعتدال برای مردمی است که پشتوانه این نظام هستند.
وی در ادامه به تشریح چگونگی مذاکرات هستهای و اثرات مثبت آن در اوضاع اقتصادی کشور پرداخت و گفت: مذاکرات با شجاعت مذاکرهکنندگان ایرانی انجام و مورد حمایت مسؤولان ارشد نظام قرار داشته و دارد و حضور هیأتهای اقتصادی و سیاسی و شرکتهای بینالمللی بزرگ کشورهای صنعتی، بیانگر اقدام بزرگی است که باید از آن حمایت نمائیم و انتظار ما نیز برخورد صادقانه از سوی طرفهای مقابل میباشد.
آیتالله هاشمی رفسنجانی به چگونگی شکلگیری سلفیها و خطرات افراطیها و تندروها برای جهان اسلام اشاره کرد و افزود: بدنبال هر استبدادی، تندروی و نتیجه آن نیز استبداد ایجاد میشود و این همان دور باطلی است که باید از آن اجتناب و در مقابل، با تمسک به قرآن مجید، تفکر اعتدالی را ترویج کرد و حق مردم برای دخالت در سرنوشت خود را مورد احترام و تکریم قرار داد.
وی آیة شریفة «وامرهم شورا بینهم» را قاعدهای دانست که تمام زندگانی بشر را دربر میگیرد و همه ائمه و پیامبر(ص) نیز پیرو این امر بودهاند، که اگر اینگونه عمل شود استبدادی بوجود نخواهد آمد.
در ابتدای این دیدار حججالاسلام والمسلمین آقایان قابل، واحد و صفری از قم، عجم از مشهد و هادی غفاری و اشرفیاصفهانی از تهران به نمایندگی از جمع حاضر با بیان مطالب خویش درخصوص مسائل روز بر ضرورت شکلگیری تشکلات مردمی تأکید کردند.