ترقی در گفتوگو با ایلنا:
مشاور احزاب در دولت ایجاد شود
باید تکلیف احزابی که اسما در کشور وجود دارند اما رسما حضوری ندارند و تکثر بیجهتی را در کشور به وجود آوردهاند مشخص شود.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به رابطه بین احزاب و دولت گفت: ضروری است با ایجاد یک مشاور احزاب در دولت ارتباط بین دولت و احزاب استحکام بیشتری یابد.
حمیدرضا ترقی در گفتگو با ایلنا، در در خصوص وعده دیدار وزیر کشور با احزاب سیاسی درآینده نزدیک، اظهار داشت: به دلیل مشکلاتی که احزاب در شرایط کنونی برای فعالیت دارند، چه به لحاظ قانون احزاب و چه به لحاظ جایگاه فعالیت حزبی در کشور و نقشی که میتوانند در کمک به کشور در عرصه سیاسی داشته باشند نیازمند تبادل نظر با دولت هستند، لذا احزاب قطعا از این دیدار استقبال خواهند کرد.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه قانون احزاب در حال بازنگری است، گفت: لایحهای که دولت در این خصوص به مجلس داده همچنان باقی مانده است و تا زمانی که این قانون اصلاح نشود از احزاب از وضع مبهم و غیر فعال کنونی خارج نخواهند شد.
ترقی مشکلات مالی احزاب را از دیگر مواردی برشمرد که ضروری است در این دیدار مورد بحثو بررسی قرار گیرد، افزود: باید تکلیف احزابی که اسما در کشور وجود دارند اما رسما حضوری ندارند و تکثر بیجهتی را در کشور به وجود آوردهاند مشخص شود.
عضو حزب موتلفه اسلامی با اشاره به رابطه بین احزاب و دولت گفت: ضروری است با ایجاد یک مشاور احزاب در دولت ارتباط بین دولت و احزاب استحکام بیشتری یابد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر چگونگی تاثیر این دیدار بر باز شدن فضای سیاسی کشور، اظهار داشت: البته در حال حاضر فضای سیاسی کشور فضای بستهای نیست، اما برای فعالیتهای احزاب محدودیتها و ناهمواریهایی وجود دارد که باید مرتفع گردند.
ترقی در ادامه با بیان اینکه این دیدار خیلی ارتباطی به باز شدن فضای سیاسی کشور ندارد، افزود: آنچه که اهمیت دارد تصمیم گیریهای بعدی و قانونمند کردن احزاب در کشور است و قطعا با یک دیدار نمیتوان همه مشکلات را رفع کرد.