خبرگزاری کار ایران

احمدی در دیدار با نماینده مجلس فدرال برزیل:

ایران تحت هیچ شرایطی از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای صرف‌نظر نمی‌کند

کد خبر : ۱۱۵۹۰۷

پارلمان‌های دو کشور نقش حائز اهمیتی در ارتقای روابط دو کشور دارند و زمینه‌های مشترک فراوانی در جهت پررنگ‌تر نمودن نقش پارلمان‌ها در روابط موجود دو کشور وجود دارد.

کلودیو کاژادو نماینده مجلس فدرال برزیل و هیات همراه امروز –یکشنبه - با وحید احمدی رئیس کمیته سیاست خارجی مجلس دیدار و گفت‌وگو کرد.
به گزارش ایلنا، وحید احمدی در ابتدای این دیدار با اشاره به اراده سیاسی دو دولت ایران و برزیل برای توسعه همکاری فیمابین نسبت به توسعه و گسترش روابط موجود در دو کشور در تمامی ابعاد اعم از اقتصادی، سیاسی و فرهنگی ابراز امیدواری کرد.
وی در ادامه با اشاره به ضرورت تعیین چارچوب زمینه‌های گفت‌وگوی مشترک، از گسترش مناسبات دو کشور در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی و علمی و رفع موانع توسعه همکاری‌ها استقبال کرد و گفت: ایران و برزیل از فرصت‌های فراوانی برای توسعه همکاری‌های دوستانه در عرصه‌های گوناگون به ویژه اقتصادی، صنعتی و سیاسی برخوردارند که بهره‌گیری از آن‌ها به نفع دو ملت می‌باشد.
رئیس کمیته سیاست خارجی مجلس در همین زمینه همکاری مطبوعاتی و رسانه‌ای را گام مهمی در تنظیم روابط دو کشور دانست و گفت: همکاری مطبوعاتی و رسانه‌ای منجر به ارائه تصویری مستقیم و بلاواسطه از واقعیات دو کشور می‌شود که می‌تواند تصویر واقعی دو ملت را ترسیم نماید و به شناخت واقعیات دو کشور در افکار عمومی کمک شایانی خواهد کرد.
عضون کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان ضمن تشریح موضوع پرونده هسته‌ای کشورمان و بیان اینکه تمام فعالیت‌های جمهوری اسلامی ایران تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و منطبق با مقررات بین‌المللی است خاطرنشان کرد: ملت ایران نسبت به استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای، متحد و متفق‌القول می‌باشد و تحت هیچ شرایطی از آن صرف‌نظر نخواهد کرد.
کاژادو نماینده مجلس برزیل نیز در این دیدار ضمن بیان تمایل کشورش نسبت به توسعه روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران با توجه به نقش مهمی که در منطقه و فرهنگ بشری داراست همواره یکی از کشورهای مهم و تاثیرگذار در صحنه بین‌المللی محسوب می‌شود و کشور برزیل نسبت به تعمیق روابط با ایران تمایل دارد.
وی همچنین با تصریح اینکه دیپلماسی برزیل بر پایه عدم دخالت در امور داخلی کشور‌ها، صلح و تعامل با کشورهای دیگر است، گفت: پارلمان‌های دو کشور نقش حائز اهمیتی در ارتقای روابط دو کشور دارند و زمینه‌های مشترک فراوانی در جهت پررنگ‌تر نمودن نقش پارلمان‌ها در روابط موجود دو کشور وجود دارد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز