خبرگزاری کار ایران

پیام آیت ا… صافی گلپایگانی به کنگره بزرگداشت مرحوم علامه حائری سمنانی؛

فرهیختگان حوزه و دانشگاه همگان را با آثار این علامه فرزانه آشنا سازند

فرهیختگان حوزه و دانشگاه همگان را با آثار این علامه فرزانه آشنا سازند
کد خبر : ۱۳۵۳۹۶

آیت الله العظمی صافی گلپایگانی علامه حائری سمنانی را افتخاری برای مردم سمنان و مازندران دانست و از دانشمندان و استادان و فرهیختگان حوزه و دانشگاه خواست: همگان را با آثار علامه سمنانی آشنا کنند.

ایلنا - سمنان: آیت الله العظمی صافی گلپایگانی در پیامی به همایش نکوداشت علامه حائری مازندرانی معروف به علامه سمنانی، افزود: توصیه اکید دارد که دانشمندان و استادان و فرهیختگان حوزه و دانشگاه آثار این علامه فرزانه را ارائه و همگان را با افکار و مبانی علمی ایشان آشنا نمایند.
به گزارش ایلنا، ایت الله گلپایگانی در این پیام اضافه کرد: تجلیل از شخصیت‌های بزرگ علمی تجلیل از انسانیت، فضلیت و اخلاق است و مرحوم علامه حائری مازندرانی که صاحب تالیفات بسیار در فقه، اصول، تفسیر و کلام می‌باشد در ادبیات عرب و فارسی استاد و دارای ذهنی وقاد و استعدادی نقاد بود.
دبیرکل مجمع جهانی اهل البیت نیز در این همایش گفت: علما دژ مستحکم اسلام و نگهبان دین مردم هستند و برای حفظ و حراست دین مردم تلاش می‌کنند.
حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن اختری افزود: علما از دین مردم مرزبانی می‌کنند و اینجایگاه ارزشمندی است. وی با بیان خاطراتی از علامه سمنانی گفت: علامه حائری سمنانی شخصیتی ذی فنون و در بسیاری از مسایل صاحب نظر بود.
وی با تاکید بر لزوم معرفی شخصیت‌های بزرگ دینی و اسلامی از جمله علامه حائری سمنانی به نسل جوان و دانشجویان تاکید کرد: علامه سمنانی در دو جبهه داخل و خارج مبارزه کرد.
اختری مبارزه با رضا خان قلدر به خاطر مساله کشف حجاب را از مبارزات داخلی و مبارزه با وهابی‌گری و تکفیری‌ها و به ویژه خاندان آل سعود که بزرگ‌ترین حامی تکفیری‌ها هستند را از مبارزات خارجی آیت العظمی حائری سمنانی برشمرد.
دبیرکل مجمع جهانی اهل البیت با اشاره به فعالیت آتاتورک در ترکیه و رضا خان در ایران گفت: فعالیت‌های آتاتورک در ترکیه به نتیجه رسید اما در ایران به دلیل فعالیت‌های علما و نیز برگزاری عزاداری‌های حسینی فعالیت‌های رضاخان به نتیجه نرسید و شکست خورد.
حجت الاسلام و المسلمین اختری درخصوص برگزاری نکوداشت علامه حائری در دانشگاه سمنان گفت: برگزاری این نکوداشت برای عالمی متفکر اندیشمند و متواضع کار پر اهمیت و بسیار باارزشی است.
وی گفت: برخی می‌گویند برگزاری مراسم برای این شخصیت‌ها کار دانشگاه نیست اما به اعتقاد من این کار‌ها کار دانشگاه است و باید در محیط‌های علمی از شخصیت‌هایی که پایه گذار دانشگاه و علوم اسلامی بودند تجلیل و قدردانی شود.
حجت الاسلام اختری از همه دست اندرکاران برگزاری این بزرگداشت قدردانی و ابراز امیدواری کرد: این حرکت‌ها با همکاری علما و حوزه‌های علمیه و اساتید و نخبگان شهر استمرار داشته باشد.

اختری خاطر نشان کرد: یاد و خاطره این علامه بزرگ همواره زنده است و باید هم زنده بماند.

ارسال نظر