خبرگزاری کار ایران

ولایتی تاکید کرد؛

ضرورت انجام اقدامات علمی و قانونمند در حوزه طب سنتی

ضرورت انجام اقدامات علمی و قانونمند در حوزه طب سنتی
کد خبر : ۲۴۱۳۸۲

در ۴۰ درصد نسخه‌های پزشکان اروپایی، داروهای طب سنتی تجویز می‌شود.

رئیس گروه علمی طب سنتی و طب اسلامی فرهنگستان علوم پزشکی گفت: تاسیس دانشکده‌های طب سنتی باعثشده است که افرادی که دوره طب عمومی را گذرانده اند، و به طب جدید آگاه هستند وارد این رشته می‌شوند.

به گزارش ایلنا، دکتر علی اکبر ولایتی در اولین جلسه شورای سیاستگذاری طب ایرانی – اسلامی که صبح امروز به ریاست وزیر بهداشت و اعضای این شورا برگزار شد، ضمن قدردانی از وزیر بهداشت به دلیل احیای جایگاه طب سنتی به عنوان میراثچند هزارساله ایران اسلامی، گفت: در همه جای دنیا، طب سنتی مورد استقبال روزافزون مردم است و در کشور آمریکا به دلیل گرایش و تمایل عامه مردم به طب سنتی، حرکتی به عنوان دمکراتیزه کردن طب آغاز شده است. یعنی مردم در انتخاب روش طبی(جدید یا طب‌های سنتی) آزادند.

وی با بیان این که آنچه طب سنتی را زنده نگه داشته است، اقبال مردم و پذیرفته شدن جهانی آن است، گفت: در ۴۰ درصد نسخه‌های پزشکان اروپایی، داروهای طب سنتی تجویز می‌شود.

عضو شورای سیاستگذاری طب ایرانی – اسلامی با بیان این که بسیاری از پرسش‌ها در طب سنتی پاسخ دارد و طب جدید در مقابل آن سکوت کرده است، گفت: یکی از اقدامات مهمی که برای ارتقای جایگاه طب سنتی باید انجام شود انجام کار علمی قانونمند و کارشناسی شده است تا راه برای سوء استفاده افرادی که دانشی از این رشته ندارند، مسدود شود.

ولایتی، قانونمند کردن طب سنتی را اقدامی موثر و خوب عنوان کرد و گفت: تاسیس دانشکده‌های طب سنتی باعثشده است که افرادی که دوره طب عمومی را گذرانده اند، و به طب جدید آگاه هستند وارد این رشته می‌شوند.

وی در ادامه به اقدامات صورت گرفته در حوزه طب سنتی در فرهنگستان علوم پزشکی اشاره کرد و چاپ کتاب طب گیاهی و نیز دایره‌المعارف طب سنتی را از اقدامات انجام شده برای بازسازی و احیای طب سنتی عنوان کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که شورای سیاستگذاری طب ایرانی – اسلامی گام‌های موثری برای اجرایی نمودن سیاست‌های کلی سلامت، ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری در ارتقای جایگاه طب سنتی ایرانی – اسلامی بردارد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز