کارشناس اداره بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتوگو با ایلنا:
ساماندهی بوفهها بر عهده مدیران مدارس است
در حال حاضر بررسی طرح «مدارس دوستدار تغذیه سالم» در وزارتخانه در حال انجام است و ضمانت اجرایی این طرح نیز مشخص شده است.
یکی از کارشناسان اداره بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: طرح «مدارس دوستدار تغذیه سالم» در دست بررسی و اقدامات کارشناسی است.
«فرید نوبختحقیقی» در گفتوگو با خبرنگار ایلنا گفت: در حال حاضر بررسی طرح «مدارس دوستدار تغذیه سالم» در وزارتخانه در حال انجام است و ضمانت اجرایی این طرح نیز مشخص شده است.
وی در خصوص ضمانت اجرایی این طرح گفت: ضمانت اجرایی این طرح پس از ابلاغ به آموزش و پرورش به عهده مدیران مدارس خواهد بود.
نوبختحقیقی ادامه داد: نظارت بر بوفههای مدارس از وظایف مدیران مدارس است و بازرسانی که از قسمتهای مختلف آموزش و پرورش مراجعه میکنند، این موضوع را پیگیری خواهند کرد.
وی با اشاره به افزایش بیماری دیابت در میان کودکان گفت: اهمیت این مساله مورد توجه قرار گرفت و این تفاهمنامه به امضای وزرا برسد.
نوبختحقیقی تاکید کرد: در بوفههای دوستدار تغذیه سالم غذاهایی که برای سلامت زیانبار هستند؛ مانند انواع چیپس، پفک، نوشیدنیهای گازدار یا آبمیوههای صنعتی(آبمیوه نیستند بلکه ترکیبی از آب، شکر و اسانس میوهها هستند) یا ساندویچهایی مانند سوسیس، کالباس ممنوع شده است.
این کارشناس امور تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: مقدمات این طرح چند سال پیش مابین وزارت بهداشت و آموزش و پرورش شکل گرفت و با عنوان «ساماندهی بوفههای مدارس» یا طرح «مدارس دوستدار تغذیه سالم» به شکل ابتدایی شروع بهکار کرد.
نوبختحقیقی در خاتمه گفت: در این طرح بوفههای مدارس از نظر محیطی(فضا) بهسازی شد و اقلامی برای فروش گذاشته شد، که دارای استانداردهای غذایی هستند.