خبرگزاری کار ایران

نخستین کارگروه علمی در زمینه پایش سموم در مواد غذایی تشکیل شد

نخستین کارگروه علمی در زمینه پایش سموم در مواد غذایی تشکیل شد
کد خبر : ۲۲۳۴۷۵

در این کارگروه موضوعات مختلفی از جمله نمونه برداری از محصولات کشاورزی، نحوه استفاده از سموم و کنترل و استفاده بهینه از سموم در محصولات کشاورزی مطرح شد.

نخستین کارگروه علمی مشترک در زمینه طرح پایش باقیمانده سموم و آلاینده‌های شیمیایی با هدف نظارت‌های بیشتر بر محصولات غذایی در سازمان غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش ایلنا، در این کارگروه که نمایندگانی از سازمان میادین میوه و تره بار نیز در آن حضور داشتند، موضوعات مختلفی از جمله نمونه برداری از محصولات کشاورزی، نحوه استفاده از سموم و کنترل و استفاده بهینه از سموم در محصولات کشاورزی مطرح شد.

سهیل اسکندری معاون اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمونه برداری از محصولات کشاورزی از طریق دانشگاه‌های قطب انجام می‌شود که توسط سازمان غذا و دارو به آن‌ها ابلاغ شده و نتایج نمونه برداری‌ها نیز به این سازمان اعلام می‌شود.

وی گفت: این کارگروه با هدف نظارت‌های بیشتر بر محصولات غذایی و کنترل و نظارت بر استفاده درست از سموم شیمیایی در محصولات کشاورزی برای کیفیت و سلامت در محصولات کشاورزی تشکیل شده است.

اصغر حضرتی کار‌شناس ارزیابی گواهی سیستم‌های ایمنی و Gmp اداره غذایی و آشامیدنی نیز در این جلسه گفت: لیستی از سموم تهیه شده است که به سازمان‌های مرتبط اعلام شده است که فقط از این نوع سموم باید برای محصولات کشاورزی استفاده شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز