مدیرعامل اتحادیه صنعت آب و برق کشور در گفتو گو با ایلنا:
برخی آبهای معدنی تولید کشور استاندارد نیستند
استفاده از برخی آبهای معدنی مورد اعتماد و اطمینان نیست / به دلیل حفر چاههای عمیق و کاهش سطح آبهای زیرزمینی، شهرستان بروجن با کمبود آب روبه رو شده و فاضلاب به آبشرب این شهرستان راه یافته است.
مدیرعامل اتحادیه صنعت آب و برق کشور اعلام کرد: اتمام سفرههای آب زیرزمینی موجب آلودگی آبهای کشور به نیترات و سایر مواد سمی میشود.
«حمید ذوالفقاری» در گفتوگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به وجود نیترات در آبشرب استان چهارمحال بختیاری به ویژه شهرستان بروجن گفت: با وجود اینکه استان چهارمحال و بختیاری از منابع غنی آبهای زیرزمینی برخوردار است اما شاهد آن هستیم که به دلیل حفر چاههای عمیق و کاهش سطح آبهای زیرزمینی، شهرستان بروجن با کمبود آب روبه رو شده و فاضلاب به آبشرب این شهرستان راه یافته است.
مدیر عامل اتحادیه صنعت آب و برق کشور با تاکید بر اینکه حد مجاز نیترات در آب شرب از سوی سازمان استاندارد جهانی ۵۰ میلیگرم اعلام شده است، افزود: در حال حاضر نیترات موجود در آبشرب شهرستان بروجن به مرز ۶۰ تا ۷۰ میلیگرم در لیتر رسیده و تهدیدکننده سلامت مردم این منطقه است.
وی افزود: این مشکل تنها گریبانگیر شهرستان بروجن در استان چهار محال و بختیاری نیست بلکه در کلانشهری مانند تهران نیز بهدلیل نابودی قنوات و کاهش آبهای زیرزمینی با این مشکل رو به رو هستیم.
وی با اشاره به استاندارد نبودن برخی آبهای معدنی تولیدی کشور اظهار داشت: استفاده از برخی آبهای معدنی مورد اعتماد و اطمینان نیست.
لازم به یادآوری است، نماینده مردم بروجن در مجلس در چند روز اخیر از آلودگی و وجود بیش از حد مجاز نیترات در آبشرب استان چهارمحال بختیاری به ویژه شهرستان بروجن خبر داده بود.