خبرگزاری کار ایران

اقدامات پیشگیرانه مقدم بر اقدامات درمانی در حوزه سلامت است

کد خبر : ۱۸۰۸۵۹

کاهش مخاطرات وآسیب های کارگران باید مورد توجه ویژه وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی وسازمان تأمین اجتماعی قرار گیرد.

رییس هیات مدیره سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به لزوم اولویت قرار دادن پیشگیری بر درمان گفت: برای حفظ سلامت وحداقل رساندن آسیب های جسمی وروحی کارگران باید برنامه ریزی کنیم.

به گزارش ایلنا به نقل از سازمان تأمین اجتماعی، دکتر «عباس کبریایی زاده» در همایش مشترک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی که با هدف ایجاد وحدت رویه وهم افزایی در سال اقتصاد وفرهنگ با عزم ملی ومدیریت جهادی برگزار شد، بااشاره به سیاست های کلی سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری افزود: این سیاست ها قابل استنتاج است و مسیر برنامه ریزی ومدیریت ونظارت را برای ما تسهیل می کند.

وی گفت: متأسفانه در حوزه بهداشت، تمرکز بر درمان است وبه محض تولید بیماری، برای درمان آن برنامه ریزی می کنیم.

کبریایی زاده با اشاره به اهمیت پیشگیری بر درمان در سیاستهای کلی سلامت ابلاغی اظهار داشت: کاهش مخاطرات وآسیب های کارگران باید مورد توجه ویژه وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی وسازمان تأمین اجتماعی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه باید به همه ابعاد سلامت توجه شود، تأکید کرد: در سیاستهایی که تدوین می شود باید سلامت جسمانی، روحی وروانی کارکنان وذینفعان مدنظر قرار گیرد.

رییس هیات مدیره سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به یکی از بندهای سیاستهای ابلاغی در خصوص ایجاد زیر ساختهای تولید دارو گفت: تولید دارو یکی از وظایف قابل توجه سازمان تأمین اجتماعی است به طوری که ۴۰ درصد داروی کشور را این سازمان تهیه می کند وباید برای بهره برداری از دانش های بنیان نهاد برنامه ریزی کنیم.

وی افزود: در کشور با القاء تقاضا روبرو هستیم وروند مصرف دارو مدیریت نشده و باید برای ساماندهی تقاضا تلاش کنیم.

این مقام مسوول در هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی گفت: در بودجه سال جاری سازمان تأمین اجتماعی خرید راهبردی داریم تا مدیریت بهینه انجام شود.

کبریایی زاده افزایش کیفی مراقبت های سلامت، تقویت بازار رقابتی واصلاح نظام پرداخت و ارزیابی فن آوری های سلامت را از شاخص هایی برشمرد که به منظور اثر بخشی نظام سلامت باید برای آنها برنامه ریزی کنیم.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز