زمان دستیابی مصدومان جادهای به خدمات درمانی تخصصی ۱ تا ۱۲ ساعت است
بر اساس آمار سرطان معده در مردان و سرطان سینه در زنان شایعترین انواع سرطان در ایران است که در این کنگره به جنبههای نوآورانه در تشخیص و درمان آن توجه میشود.
ایلنا: دبیر علمی جامعه جراحان ایران اظهارداشت: آسیبهای سوانح جادهای و سرطانها همچنان به عنوان دو عامل مهم از سه علت اصلی مرگ و میر در کشور، محور اصلی برخی مقالات و میز گردهای سی و هشتمین کنگره سالانه جامعه جراحان ایران است.
به گزارش ایلنا، " سیاوش صحت " گفت: گسترش جادههای کشور و فاصله زیاد با مراکز بیمارستانی عامل مهمی در طولانی شدن رسیدگی و درمان مصدومان سوانح رانندگی است.
با اشاه به پژوهشهای انجام شده توسط جامعه جراحان ایران گفت: این بررسی حاکی است، بین یک تا ۱۲ ساعت زمان صرف میشود که مصدوم به خدمات علمی و دقیق درمانی دسترسی پیدا کند، از این رو موضوع تله مدیسین(ارتباط پزشکی از راه دور) یکی از ابعاد محوری در سخنرانیهای همایش امسال است، بدین ترتیب میتوان اقدامات تخصصی و درمانی در راه(آمبولانس) بوسیله ماهواره به درمانگر ارائه کرد.
استاد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: بررسی عوارض و پیامدهای درمان بیماریها بر اساس پرونده و دادههای سازمان پزشکی قانونی و بیمارستانها، بخش دیگری از موضوعات کنگره امسال است که ۲۰ لغایت ۲۴ اردیبهشت ماه امسال در مرکز همایش رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.
صحت گفت: بر اساس آمار سرطان معده در مردان و سرطان سینه در زنان شایعترین انواع سرطان در ایران است که در این کنگره به جنبههای نوآورانه در تشخیص و درمان آن توجه میشود.
دبیر علمی جامعه جراحان ایران با تاکید بر حضور بالغ بر ۷۲۰ سخنران از ۱۸ رشته مختلف پزشکی و جراحی و ارائه صدها مقاله، افزود: همچنین کارگاههای، سونوگرافی برای جراحان، آشنایی با کاربردهای اجرایی تله مدیسین همچنین کارگاه پزشکی مبتنی بر شواهد با همکاری استادان ودانشگاههای بزرگ و معتبر علوم پزشکی کشور در طول ۵ روز برگزاری کنگره بر پا خواهد شد.
وی گفت: با توجه به تجربیات ربع قرن گذشته جامعه جراحان ایران و همراهی همکاران در تخصصها، همچنین اطلاعات علمی مراکز درمانی و دانشگاهی کشور، امسال سعی کردهایم که متنوعترین برنامههای علمی - آموزشی را بر گذار کنیم.
صحت با اشاره به مشکلات مدیریتی در بهداشت و درمان کشور و اهمیت سلامتی افزود: برگزاری میزگردهای پرسش و پاسخ با حضور جراحان با سابقه به همراه کنفرانسهایی پیرامون پیوند اعضاء، پرستاری، بیهوشی، رادیولوژی، رادیوتراپی، تعرفههای درمانی، رابطه پزشکی و بیمار، سرانه درمان، نقش پزشکان در جامعه، دیه و… با محوریت آسیبشناسی بهداشت و درمان از دیگر ابعاد کنگره امسال است.
دبیر سی و هشتمین کنگره سالانه جامعه جراحان ایران گفت: طبق روال هر سال مراسم تجلیل از پیشکسوتان جراحی ایران و برترین شاخههای فعال در عرصه علمی و آموزشی به همراه معرفی فرآوردههای پزشکی دارویی و جراحی با هدف شناخت فناوریهای نوین و کاربردی برگزار خواهد شد.
سی و هشتمین کنگره و سالانه جامعه جراحان ایران ۲۰ لغایت ۲۴ اردیبهشت ماه ۹۳ در مرکز همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار میشود.