سرپرست کمیته امداد خمینی:
خبری از افزایش مستمری مددجویان نیست / آماده باش برای ثبتنام یارانه روستائیان
«از دیشب ثبت نام مرحله دوم هدفمندی یارانهها آغاز شده و مددکاران و دفاتر ما در حالت آماده باش قرار دارند که در صورت لزوم در فرایند ثبت نام به مددجویان این سازمان کمک کنند / در این مورد دولت هنوز چیزی به ما اعلام نکرده است اما خواسته ما آن است که کلیه مددجویان دستگاههای حمایتی با دید یکسانی نگریسته شوند.»
سرپرست کمیته امداد خمینی در نخستین روز از اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانهها، از «آماده باش» این نهاد برای کمک به ثبت نام مددجویان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، حسین انواری سرپرست کمیته امداد خمینی صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: از دیشب ثبت نام مرحله دوم هدفمندی یارانهها آغاز شده و مددکاران و دفاتر ما در حالت آماده باش قرار دارند که در صورت لزوم در فرایند ثبت نام به مددجویان این سازمان کمک کنند
او درباره مددجویان شهرها توضیح داد: البته در شهرها مشکلی وجود ندارد و بیشتر خدمات ما در روستاها ارائه خواهد شد اما چنانچه در شهرها نیز موردی پیش بیاید پاسخگو هستیم.
انواری درباره تغییر مستمری مددجویان پس از اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها گفت: در این مورد دولت هنوز چیزی به ما اعلام نکرده است اما خواسته ما آن است که کلیه مددجویان دستگاههای حمایتی با دید یکسانی نگریسته شوند.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی ادامه داد: این نهاد تا کنون دویست هزار فرصت شغلی برای مدد جویان خود فراهم کرد و ما آماده ایجاد پانصد هزار فرصت شغلی است. که برنامه آن در آینده تدوین خواهد شد.
انواری با اشاره به عنوان انتخاب شده برای سال جاری گفت: با توجه به نامی که مقام معظم رهبری برای امسال گذاشته است کمیته امداد امام خمینی امروز در نشستی با حضور معاونین، اعضای شورای مرکزی و مسئولین استانها و همچنین ائمه جمعه برای تبین سیاستهای این سازمان در سال جدید برگزار میشود، برنامههای ما بر اساس محورهای اقتصاد مقاومتی با ۴ رویکرد ضورت میگیرد. که نخستین رویکرد ما تعالی فکری و فرهنگی محور دوم استحکام اقتصاد خانواده است، و محور سوم در ارتباط با عزم ملی که به وسیله مساجد و تشکیلات منسجم و با ساختار مردمی و شفاف عمل خواهد شد و آخرین محور مدیریت به سبک مدیریت جهادی خواهد بود.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری در خصوص زکات و کمیته امداد گفت زکات یکی از موضوعاتی است که در اقتصاد مقاومتی قابل طرح است و تلاش میکنیم که بسترهای مناسب را در این زمینه برای گسترش تولید در روستاها از محل در آمد این مسئله دینی انجام دهیم به گونهای که علاوه بر گسترش تولید روستائیان هم هستند و با توجه به علاقهای که دارند، از محل این در آمدها خلاءهای روستاهای خود مانند درمان و مشکلات معیشتیشان را حل کنند.
سرپرست کمیته امداد گفت: اکر در بستر این مسئله دینی دولت بر اساس بودجه بتواند کمکهای مردمی و کمکهای معادل زکات را جایگزین کند، میتوانیم در پروژههای آبادانی تولید در روستاها از آن استفاده کنیم سال گذشته کمیته امداد صد میلیارد تومان در آمد معادل زکات داشته که تاکنون ۲۹ میلیارد را از آن را دریافت کرده و به طور کلی در سال گذشته کمیته امداد امام خمینی ۱۵۰ میلیارد تومان درآمد داشته امسال نیز بودجه تصویب شده برای این نهاد صدو پنجاه میلیارد تومان است. و پیش بینی ما نیز آن است که از محل کمکهای مردمی دویست میلیارد تومان درآمد داشته باشیم.
وی در مورد مراکز نیکوکاری محلات گفت: مراکز نیکوکاری در سه سال گذشته در مساجد تشکیل شده که هسته اصلی آن را مردم تشکیل میدهند و با در یافت نذورات و صد قات مردم از اصلیترین مراکز مراجعه نیازمندان هستند و اگر مدد جویان نیاز به حمایتهای تخصصی تری داشتند کمیته امداد حمایتهای لازم را انجام خواهد داد.