خبرگزاری کار ایران

وزیر بهداشت:

تجمیع بیمه‌های درمانی برای اصلاح بهداشت و درمان مردم ضروری است

تجمیع بیمه‌های درمانی برای اصلاح بهداشت و درمان مردم ضروری است
کد خبر : ۱۵۵۳۲۵

برخی از برنامه‌های کلان وزارت بهداشت در این دو دبیرخانه، سیاستگذاری و بسته‌های اجرایی آن تدوین می‌شود که در حال حاضر ۷ سند با هماهنگی وزارتخانه‌های مرتبط از جمله وزارت کشور، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و ارتباطات و فناوری اطلاعات تنظیم شده است.

ایلنا: وزیر بهداشت تجمیع بیمه‌ها را در جهت یکپارچگی ارائه خدمات درمانی ضرورتی اجتناب ناپذیر عنوان کرد.

به گزارش ایلنا، " سید حسن هاشمی " ضمن بیان این مطلب افزود: اگر بخواهیم وضع بهداشت و درمان در کشور اصلاح شود، چاره‌ای جز تجمیع بیمه‌های درمانی وجود ندارد و باید یک کارت بیمه سلامت به مردم داده شود که با ارائه این کارت بتوانند خدمات داروخانه، آ‍زمایشگاه، بیمارستان، دندانپزشکی و دیگر خدمات پایه‌ای را دریافت کنند.

وی در ادامه افزود: برای ارائه یک سری خدمات خاص نیز می‌توان از بیمه‌های تجاری یا خصوصی استفاده کرد تا مردم بتوانند از این بیمه‌ها برای گرفتن خدمات درمانی استفاده کنند.

تنوع در بیمه‌ها موجب عدم اجرای عدالت در میان مردم می‌شود

وزیر بهداشت تنوع در بیمه‌ها را بعنوان عاملی در عدم اجرای عدالت در میان مردم دانست و گفت: متاسفانه برخی از دستگاه‌ها از منابع عمومی در جهت بیمه کردن پرسنل و نیروهای خود استفاده می‌کنند بنا بر این لازم است که یک نوع بیمه برای همگان وجود داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه تجمیع بیمه‌ها، پوشش قوی و عمق مناسب تری را برای حمایت مردم ایجاد می‌کند گفت: امید است به کمک مجلس و دولت این طرح نیز اجرایی شود تا دیگر بیماران و عزیزانشان جز نگرانی و دغدغه بیماری، دغدغه دیگری نداشته باشند.

تخصیص اعتبارات از سمت هدفمندی یارانه‌ها

وزیر بهداشت با اشاره به اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها اظهار داشت: در صورت اختصاص اعتبارات لازم از محل اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها، ‌ هزینه‌های درمانی مردم در بخش بستری بیمارستان‌ها کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه در حوزه‌های اجرایی تمامی امور دست مسئولین اجرایی نیست و ممکن است موانعی نیز وجود داشته باشد، گفت: امید است تا با تعاملات بین بخشی میان سازمان‌ها و ارگان‌های مرتبط با سلامت و نیز همکاری مجلس و دولت با وزارت بهداشت بتوانیم به تخصیص اعتبارات از سمت هدفمندی یارانه‌ها برسیم و سطح رضایتمندی مردم را از حوزه سلامت افزایش دهیم.

راه اندازی دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و شورای سیاست گذاری سلامت

وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود راه اندازی دو دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذا و شورای سیاست گذاری سلامت را در راستای تحقق اهداف نظام سلامت مورد اشاره قرار داد و گفت: برخی از برنامه‌های کلان وزارت بهداشت در این دو دبیرخانه، سیاستگذاری و بسته‌های اجرایی آن تدوین می‌شود که در حال حاضر ۷ سند با هماهنگی وزارتخانه‌های مرتبط از جمله وزارت کشور، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و ارتباطات و فناوری اطلاعات تنظیم شده است.

وی در ادامه افزود: این بسته‌های اجرایی باید به شورای عالی سلامت و امنیت غذایی که به ریاست رییس جمهور تشکیل می‌شود پیشنهاد شود.

هاشمی از جمله اقدامات دیگر این دو دبیرخانه را تشکیل کمیسیون خاص برای پیگیری مشکلات کلان شهر‌ها عنوان کرد و گفت: در بحثآلودگی هوای کلان شهر‌ها، وزارت بهداشت به همراه سازمان محیط زیست کشور، گزارشاتی را به دولت ارائه کردند که از جمله رهاورد آن ممنوعیت استفاده از بنزین با تولید درصد آلودگی زیاد است.

تغییر در رفتار عادات غذایی مردم یکی از اهداف شورای عالی سلامت و امنیت غذایی

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه یکی از اهداف و سیاست‌های شورای عالی سلامت و امنیت غذا تغییر در رفتار و عادات غذایی مردم است، گفت: جلوگیری از تولید مواد غذایی نامناسب، تغییر در سبک زندگی بمنظور بهبود و کیفیت سلامت مردم، توجه به ورزش و تحرک، کاهش اضافه وزن به صورت علمی و منطقی و ترک سیگار از مهم‌ترین محورهایی است که در این شورا برای آن‌ها برنامه ریزی و سیاستگذاری می‌شود.

هاشمی اظهار امیدواری کرد که شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و شورای سیاستگذاری در سال جدید با برگزاری جلسات متعدد و مستمر بتواند در تدوین سیاستهای مرتبط با سلامت و ارتقای سلامت جامعه تلاش کنند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز