آمار بیماران کلیوی سالانه ۱۷ درصد افزایش مییابد
![آمار بیماران کلیوی سالانه ۱۷ درصد افزایش مییابد](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/0cyswg9RuPMy/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-3nIltEJmYeuFfrGwjohJ9MP_KX6Prp9btVWjPPHRnstaR9jH92Ty_A,,/152289.jpg)
بر اساس استانداردهای جهانی، هر سال بین ۱۵ تا ۱۷ درصد به تعداد بیماران دچار نارسایی حاد کلیه در کشورهای مختلف دنیا اضافه می شود.
ایلنا: مدیرکل دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی حدمات بالینی وزارت بهداشت، بر ضرورت انجام آزمایشات تشخیص دیابت و اندازه گیری مرتب فشارخون در دوران میانسالی جهت پیشگیری از ابتلا به نارسایی کلیوی، تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، " سید احمد تارا " افزود: فدراسیون جهانی کلیه، با شعار " سالمندی و پیشگیری از بیماریهای کلیوی "، اهمیت افزایش سن و امکان ابتلا به بیماری های کلیه را مورد تاکید قرارداده است.
وی گفت: اگر مردم به سلامت کلیه های خود توجه نکنند، در آینده شاهد تعداد بیشتری بیمار دیالیزی و پیوند کلیه در کشور خواهیم بود.
تارا گفت: بر اساس استانداردهای جهانی، هر سال بین ۱۵ تا ۱۷ درصد به تعداد بیماران دچار نارسایی حاد کلیه در کشورهای مختلف دنیا اضافه می شود.
وی افزود: با توجه به اینکه بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت و فشارخون در کشور شیوع بالایی دارند، در صورتی که پیشگیری و کنترل درستی از این بیماریها انجام نشود، شاهد افزایش بیماران جدید مبتلا به نارسایی حاد کلیوی و دیالیزی خواهیم بود.