خبرگزاری کار ایران

سپیده‌دانایی با موضوع «روان‌شناسی خوردن و آشامیدن» منتشر شد

سپیده‌دانایی با موضوع «روان‌شناسی خوردن و آشامیدن» منتشر شد
کد خبر : ۱۲۵۳۱۵

«نظرات روان‌شناسان دربارهٔ آلودگی هوا»، «مراکز مشاوره دانشجویی»، «نقد روان‌شناسی فیلم دربند»، «پنج تکنیک کاربردی برای بهترشدن ارتباط با همسر» و «راهکارهایی برای کمترکردن تأثیرات برچسب بچه طلاق» از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این شماره است.

ایلنا: هفتاد و دومین شماره ماهنامه روان‌شناسی و مشاوره سپیده‌دانایی با موضوع «روان‌شناسی خوردن و آشامیدن» منتشر شد.

به گزارش ایلنا، هفتاد و دومین شماره ماهنامه روان‌شناسی و مشاوره سپیده‌دانایی با موضوع «روان‌شناسی خوردن و آشامیدن» منتشر شد.

در این پرونده به موضوعاتی چون «چه غذاهایی را روان‌ شما می‌پسندد»، «سبک تغذیه در فرهنگ ایرانی» و «پیش‌بینی‌کننده‌های مراجعه به متخصصان تغذیه»، «گفت‌وگو با دکتر شیخ‌الاسلام»، «دلایل بدغذایی کودکان» و «راهکارهای روان‌شناسان برای موفقیت در رژیم‌های لاغری» پرداخته شده است.

«نظرات روان‌شناسان دربارهٔ آلودگی هوا»، «مراکز مشاوره دانشجویی»، «نقد روان‌شناسی فیلم دربند»، «پنج تکنیک کاربردی برای بهترشدن ارتباط با همسر» و «راهکارهایی برای کمترکردن تأثیرات برچسب بچه طلاق» از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این شماره است.

ماهنامه سپیده دانایی با مدیر مسئولی محمود گلزاری، روان‌شناس و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، و سردبیری مهدی ملک‌محمد، روان‌شناس و روزنامه نگار، منتشر می‌شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز