خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه کوفته قلقلی سبزیجات با یک سس خوشمره

طرز تهیه کوفته قلقلی سبزیجات با یک سس خوشمره
کد خبر : ۹۹۳۴۹۱

در گزارش زیر طرز تهیه کوفته قلقلی سبزیجات را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش ایلنا، ‌کوفته قلقلی سبزیجات بسیار خوشمزه و سالم هستند. یک راه خوب برای کودکان که سبزیجات بخورند؛ و یک غذای عالی برای گیاهخواران (باید به این نکته اشاره کرد که در این غذا از تخم مرغ استفاده شده است). میتوانید آن‌ها را به عنوان پیش غذا و یا غذای اصلی استفاده کنید. این کوفته‌های سبزیجات را میتوانید با برنج، ماکارونی یا سیب زمینی پوره شده سرو کنید، و در ساندویچ‌های صبحانه نیز می‌توانید آن را میل کنید. برای پروتئین بیشتر، کمی نخود چرخ کرده و به مخلوط کوفته اضافه کنید. مطمئناً لذت خواهید برد. زمانی هم که میخواهید در سیخ سرو کنید پیشنهاد میکنیم که از گوجه‌های گیلاسی نیز استفاده کنید.

مواد لازم:

۲ عدد سیب زمینی پوست کنده و رنده شده

۱/۲ کدو سبز رنده شده و تلخی گرفته شده

۱ عدد هویج رنده شده

۲ یا ۳ حبه سیر خرد شده

۱ عدد تخم مرغ زده شده

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه

۱ قاشق غذاخوری شوید خرد شده تازه

۳۰ گرم پنیر رنده شده

۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری

سس قرمز:

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ عدد پیاز خرد شده

۱ حبه سیر خرد شده

۲ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده

۲ عدد گوجه فرنگی بزرگ پوره شده

۱ فلفل قرمز تند کوچک اختیاری (چیلی)

۱ قاشق غذاخوری پاپریکا

۵۰۰ میلی لیتر عصاره‌ی سبزیجات

۲ عدد برگ بو

۱ قاشق غذاخوری شکر

نمک و فلفل برای طعم دار کردن

دستور پخت:

فر را از قبل با دمای (۲۰۰ C) گرم کنید. کوفته‌ها را آماده کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید، سپس با نمک و فلفل چاشنی دار کنید، بچشید و مخلوط کنید و سپس به اندازه‌ی توپ‌های کوچک درآورید و آن‌ها را روی یک فر با روغن چرب شده قرار دهید (یا سرخ کنید). به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و چند دقیقه آخر از آپشن گریل فر استفاده کنید تا کمی برشته و قهوه‌ای رنگ شوند.

گام دوم: سس را آماده کنید. روغن را در یک ماهیتابه با حرارت زیاد گرم کنید. پیاز و سیر را تفت دهید، حدود ۵ دقیقه تا زمانی که طلایی شوند. فلفل قرمز و پاپریکا را اضافه کنید و هم بزنید. گوجه فرنگی، فلفل چیلی، برگ بو، ریحان و عصاره سبزیجات را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و بجوشانید، هم بزنید تا زمانی که همه سبزیجات نرم شوند و مایع تبخیر شود. در صورت لزوم نمک، شکر و فلفل را اضافه کنید. سس را همراه با کوفته‌ها سرو کنید.

منبع: آشپزی ها

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز