طرز تهیه مربای موز خانگی
موز خواص بسیاری برای سلامتی دارد و مصرف موز می تواند به درمان و پیشگیری از ابتلا به بیماری ها کمک کند پس “مربای موز” را تهیه کنید و در کنار خانواده از طعم و مزه آن لذت ببرید.
به گزارش ایلنا، مربای موز یک مربای خوشمزه و مفید است و بیشتر کودکان عاشق این مربا هستند و حتی به عنوان دسر هم استفاده می شود و برای اینکه بتوانید این مربای خوشمزه را تهیه کنید باماهمراه باشید.
مواد لازم مربای موز:
موز 1.5 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
خلال پسته برای تزیین
پودر هل 1/2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 4 قاشق غذاخوری
آب 1 لیتر
دستور پخت مربای موز:
مرحله اول
ابتدا موز ها را برای اینکه زود سیاه نشود با چاقوی غیر فلزی برش های متوسط که نه خیلی نازک باشد و نه ضخیم بزنید و درون ظرفی قرار داده و با قاشق آبلیمو های تازه را روی موزهای برش زده شده می ریزیم و به خوبی آغشته می کنیم.
مرحله دوم
شکر و آب را درون قابلمه ای ریخته و روی شعله با حرارت بالا قرار می دهیم تا به جوش بیاید و وقتی جوشید حرارت را کم میکنیم و اجازه می دهیم شیره به قوام مناسب برسد.
مرحله سوم
وقتی به قوام مناسب رسید موزهای آغشته به آبلیمو را اضافه میکنیم و برای اینکه موزها له نشود آن را هم نزنید و وقتی موزها را 5 دقیقه درون ظرف قرار دادید نوبت اضافه کردن گلاب، زعفران دم کرده و پودر هل است.
مرحله چهارم
2 دقیقه بعد از اضافه کردن گلاب، شعله را خاموش میکنیم و خلال پسته را روی مربا می ریزم و اجازه می دهیم تا مربا سرد شود و سپس وقتی مربا به خوبی سرد شد آن را درون ظرف شیشه ای ریخته و در جای خنک مانند یخچال نگهداری می کنیم.
نکات تهیه مربای موز:
- مربای موز ماندگاری کمتر به نسبت بقیه مرباها دارد و باید زود مصرف شود.
- برای اینکه مربا را به مدت طولانی نگهداری کنید باید از فریزر استفاده کنید.
- مربا را هم نزنید تا ظاهر مربا حفظ شود.
- اجازه دهید شربت به قوام کافی برسد و سپس موز ها را اضافه کنید.
- مقدار مواد اولیه را به تناسب می توانید کم و زیاد کنید.
منبع: اشپزباشی