راههای تشخیص سبزیها و میوههای ارگانیک
میوه و سبزیجات ارگانیک در خاک طبیعی پرورش مییابد.
به گزارش ایلنا، غذاهای ارگانیک غذاهایی هستند که تمام مراحل رشد آنها با سیستم طبیعی هماهنگ باشد و در تولید آنها از سموم دفع آفات گیاهی نظیر قارچ کشها، علف هرز کشها استفاده نشده باشد.
این غذاها علاوه بر حفظ محیط زیست و صرفه اقتصادی بالا، که ناشی از عدم استفاده از سموم دفع آفات گیاهی است، برای سلامتی انسان نیز مفید هستند. مصرف این غذاها برای کودکان و زنان باردار توصیه میشود.
معیارهای تشخیص سبزیها و میوههای ارگانیک: سبزیها و میوههای ارگانیک دارای رنگ طبیعی هستند، یعنی نه خیلی پُررنگتر از حد معمول و نه خیلی کم رنگ تر.
سبزیها و میوههای ارگانیک دارای بافتی مناسب هستند، نه خیلی نرم هستند و نه خیلی سفت. پوست میوههای ارگانیک متناسب با میوه است و زیاد کلفت نیست.
اندازه میوههای ارگانیک مناسب است، نه بزرگتر از حد معمول و نه کوچک تر. میوههای ارگانیک دارای طعم و بوی مناسب هستند. بارزترین ملاک تشخیص میوههای ارگانیک از غیر ارگانیک، بو و طعم میوه است.
منبع:اسپوتنیک