طرز تهیه پنکیک ساده صبحانه بدون شیر و تخم مرغ با جو دوسر پرک
پنکیک که به عنوان کیک تابه ای هم شناخته می شود، در واقع نوعی کیک گرد و نازک است که از ریختن خمیر شل در تابه داغ به دست می آید و بیشتر به عنوان وعده ی صبحانه استفاده می شود.
به گزارش ایلنا، جو دوسر پرک فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد و به دلیل مقادیر بالای فیبر موجود در آن به کاهش اشتها کمک کرده و باعث لاغری و کاهش وزن افراد چاق می شود. ما در اینجا آموزش درست کردن پنکیک ساده خوشمزه خانگی بدون شیر و تخم مرغ با جو دوسر پرک را برای شما ارائه کرده ایم.
مواد لازم برای تهیه پنکیک ساده صبحانه
- جو دوسر پرک – 3/4 فنجان
- شیر گیاهی (شیر بادام یا شیر سویا) – 250 میلی لیتر
- روغن آفتابگردان – 3 قاشق غذا خوری
- آرد گندم – 1/2 فنجان
- بکینگ پودر – 2 قاشق چای خوری
- جوش شیرین – 1/4 قاشق چای خوری
- شکر – 3 قاشق غذا خوری
- نمک – مقدار کمی
- سرکه سیب – 1 قاشق غذا خوری
- میوه های تازه (توت فرنگی) – برای تزیین
- مربا، عسل یا شیره افرا – برای تزیین
روش تهیه پنکیک بدون شیر
در یک کاسه متوسط، جو دوسر پرک، نصف شیر سویا یا شیر بادام و روغن آفتابگردان را مخلوط کنید و برای 2 دقیقه در مایکروویو بگذارید، پس از خارج کردن خوب مواد را با هم ترکیب کنید و کناری بگذارید تا سرد شوند.
در یک کاسه دیگر آرد گندم، بکینگ پودر، جوش شیرین، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید و حالا ترکیب جو دوسر پرک را به این مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید، سرکه سیب و باقیمانده شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید.
با هم ترکیب کنید تا خمیری صاف و یک دست ایجاد شود. خمیر را بر روی تخته ی چوبی که از قبل آرد پاشیده ایم به صورت دایره های کوچک در آورده و پهن می کنیم تا نازک شوند.
این خمیر ها را در یک تابه ی چدنی که از قبل داغ کرده ایم و روغن آفتابگردان بر روی آن اسپری کرده ایم، می اندازیم و می گذاریم هر دو طرف آن خوب پخته شده و قهوه ای رنگ شوند. (برای اینکه بدانید تابه به اندازه ی کافی داغ شده یا نه، مقداری آب در آن بریزید، زمانی که به اطراف پخش شد یعنی تابه داغ شده است.)
پنکیک های ساده و خوشمزه شما آماده هستند، در ظرفی بگذارید و روی آن ها را با توت فرنگی و عسل تزیین کنید.
منبع : theworktop