طرز تهیه برگر بدون گوشت خانگی با بادمجان و لوبیا قرمز
برگر بادمجان یکی از پرطرفدار ترین انواع ساندویچ در میان گیاهخواران و افراد وگن محسوب می شود و می توانید به عنوان یک وعده ی غذایی سالم برای کودکان از آن استفاده کنید.
- لوبیا قرمز خیس خورده – یک فنجان
- پیاز قرمز خرد شده – 1 عدد
- فلفل دلمه ای سبز خرد شده – 1 عدد
- بادمجان – یک عدد متوسط
- جعفری تازه خرد شده – نصف فنجان
- سیر خرد شده – 1 حبه
- نمک – به مقدار دلخواه
- زیره سبز – یک قاشق چای خوری
- روغن زیتون – به میزان لازم
- خرده نان – 1 فنجان
طرز تهیه همبرگر بدون گوشت
ابتدا فر را روی 450 درجه فارنهایت قرار دهید. بادمجان را به قطعات کوچک خرد کرده و با روغن زیتون چرب کنید و در فر به مدت 10 دقیقه بپزید وقتی بادمجان آماده شد آن را از فر خارج کنید.
درون یک تابه روغن زیتون بریزید و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید. حالا بادمجان، پیاز، لوبیا قرمز، فلفل دلمه ای سبز، جعفری، سیر، نمک و زیره سبز را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.
خرده های نان را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند، از این مواد گلوله هایی بردارید و به شکل برگز در آورید، در سینی فر بچینید و به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت بپزید، پس از 25 دقیقه برگر را برگردانید تا روی دیگر آن ها هم بپزد.
برگر های شما آماده است، نان ساندویچی را آماده کنید و یک برگر درون آن بگذارید و بر روی آن گوجه فرنگی، کاهو و پیاز حلقه ای بگذارید و میل کنید.
منبع:کوکا