طرز تهیه آبگوشت بادمجان
علاوه بر انواع خوراکی و خورش، با بادمجان آبگوشت هم میتوان درست کرد، ولی طبیعی است که این مدل آبگوشت با بقیه مدلها فرق دارد. آبگوشت بادمجان یک ناهار کامل است. بپزید و لذت ببرید.
به گزارش ایلنا، تویسرکانیها هم مثل اهالی خیلی از شهرهای دیگر با بادمجان علاوه بر انواع خوراکیها و خورشها، آبگوشت هم درست میکنند، ولی طبیعی است که آبگوشتشان با بقیه فرق میکند. آبگوشت بادمجان یک ناهار کامل برای روز تعطیل است. بپزید و لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه به شیوه «آشپزی مثبت» آموزش داده شده است.
*مواد لازم (برای ۳ تا ۴ نفر)
۳ قاشق سوپخوری لپه
۳ قاشق سوپخوری عدس
۲ قاشق سوپخوری بلغور
۳۰۰ گرم گوشت با استخوان
۲ عدد بادمجان متوسط
۴ـ۳ قاشق سوپخوری کشک
به میزان کافی نمک
نصف قاشق چایخوری زردچوبه
۶ـ۴ پیمانه آب
مقداری نعناداغ برای تزئین
کمی روغن سرخکردنی
کمی پیازداغ برای تزیین
► مرحله اول
لپه، عدس و بلغور را به همراه گوشت در قابلمهای مناسب بریزید. آب و زردچوبه را هم اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. سه تا چهار ساعت صبر کنید تا گوشت و حبوبات بپزند.
► مرحله دوم
بادمجانها را پوست بگیرید و به شکل مکعبهای کوچک خرد کنید. در تابهای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. بادمجانها را در روغن داغ سرخ کنید و بعد کناری بگذارید.
► مرحله سوم
وقتی از پخت گوشت مطمئن شدید، بادمجانها را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید نیمساعت بجوشد. کشک را هم بیفزایید و باز نیمساعت صبر کنید. نمک غذا را بچشید، در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
► مرحله چهارم
وقتی غذایتان جا افتاد استخوانها را از گوشت جدا کنید، غذا را در ظرف مورد نظر بکشید و با پیازداغ و نعناداغ تزیین کرده، سرو کنید.
منبع:همشهری آنلاین