خبرگزاری کار ایران

فوت و فن تهیه چیزکیک یخچالی انبه بدون فر

فوت و فن تهیه چیزکیک یخچالی انبه بدون فر
کد خبر : ۹۵۸۳۷۹

در گزارش زیر طرز تهیه چیزکیک یخچالی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش ایلنا، تابستان فصل میوه انبه یا همان مانگو است. با این میوه لذیذ و خوشمزه می‌توانید انواع و اقسام دسر، اسموتی، نوشیدنی کوکتل، ژله ساده یا خرده شیشه، کیک، شیرینی خانگی و چیزکیک ساده یخچالی نیویورکی انبه یا چیزکیک انبه با پایه کیک اسفنجی در فر یا همان چیزکیک تنوری درست کنید.

در ابتدا بد نیست درباره چیزکیک این توضیح را بدهیم که سه نوع چیزکیک نیویورکی، فرانسوی و ژاپنی در ایران بسیار مشهور و پرطرفدارند. اما فرق این سه چیزکیک با هم در چیست؟ چیز کیک نیویورکی با خامهٔ سنگین یا خامهٔ ترش یا sour cream درست می‌شود که بافتی بسیار نرم و خامه‌ای دارد. چیزکیک ژاپنی یک کیک پنیر پنبه‌ای با پنیر خامه‌ای یا ترکیب پنیر خامه‌ای و خامه است. چیزکیک فرانسوی هم عموما با ترکیب پنیر خامه‌ای و خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته قنادی درست می‌شود.

با این تفاسیر و از آنجایی که چیزکیک نیویورکی با خامه ترش درست می‌شود و چیزکیک ژاپنی هم اصلا یک کیک پنیری پنبه‌ای است که باید در فر درست شود این چیزکیک یخچالی کلاسیک به سبک فرانسوی است. برای تهیه این چیزکیک از پایه بیسکوییت استفاده می‌کنیم. بهترین بیسکوییت برای پایه یا همان کراست چیزکیک یخچالی بیسکویت ساقه طلایی یا پتی بور است، اما در صورت تمایل از بیسکوییت اوریو ایرانی یا خارجی هم می‌توانید استفاده کنید.

 

مواد لازم

پنیر خامه‌ای: ۲۵۰ گرم

خامه فرم گرفته قنادی: ۲۵۰ گرم

پودر ژلاتین: ۵ قاشق غذاخوری

کره آب شده: ۵۰ گرم

بیسکوییت پتی بور، ساقه طلایی یا اوریو: ۱ و نیم بسته

پودر قند یا شکر آسیاب شده و دانه ریز: ۳ قاشق غذاخوری

انبه: ۱ عدد

آب انبه: ۱ و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار

طرز تهیه

برای درست کردن این چیزکیک ساده کلاسیک ابتدا بیسکوییت را در غذاساز یا میکسر کاملا پودر کنید. سپس کره را آب کنید را روی بیسکویت پودر شده بریزید و خوب هم بزنید. ترکیب بیسکوییت و کره را کف قالب کمربندی پهن کنید و با پشت قاشق خوب فشرده کنید تا صاف و یکدست شود. قالب را در یخچال بگذارید تا بیسکویت و کره سرد و سفت شوند و خوب خودشان را بگیرند. ۱ ساعت زمان برای این کار کافی است.

فوت و فن تهیه چیزکیک یخچالی انبه بدون فر

در این فاصله ۳ قاشق مرباخوری از پودر ژلاتین را با نصف استکان آب سرد مخلوط کنید و به روش بن‌ماری روی بخار کتری یا سماور آب کنید. پنیر خامه‌ای را با شکر نرم و دانه ریز یا پودر قند مخلوط کنید و سپس خامه قنادی فرم گرفته را اضافه کنید. این ترکیب را خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود (در صورت تمایل از خامه صبحانه فرم گرفته استفاده کنید). پودر ژلاتین را به این ترکیب اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی خوب هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملا ترکیب شود.

قالب کمربندی را از یخچال بیرون بیاورید و مایه پنیری را روی آن بریزید. مایه پنیری را صاف کنید و دوباره چیزکیک را در یخچال بگذارید تا دوباره خودش را خوب بگیرد. می‌توانید مقداری انبه خرد شده هم با مایه پنیر و خامه ترکیب کنید. در این فاصله ژلاتین آب کرده را در آب انبه بریزید و روی چیزکیک بریزید و دوباره چیزکیک انبه را به مدت ۵ الی ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را خوب بگیرد و ببندد. برای رویه چیزکیک به جای آب انبه و ژلاتین از ژله انبه هم می‌توانید استفاده کنید. در این صورت باید ژله پودری انبه را طبق دستور درست کردن ژله آماده کنید و روی چیزکیک بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد و سفت شود. روی چیزکیک را می‌توانید با تکه‌های برش زده انبه و خامه فرم گرفته تزیین کنید.

برای درست کردن چیزکیک یخچالی انبه لیوان که حالت فانتزی دارد و تک نفره است در هر لیوان مقداری بیسکوییت پودر شده که با کره آب شده مخلوط کرده‌اید بریزید و در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند. لایه دوم هم ترکیب پنیر خامه‌ای و خامه فرم گرفته قنادی و شکر که با هم ترکیب کرده‌اید بریزید و برای لایه رویی مقداری انبه پوره شده و یک پیاله انبه خرد شده آماده کنید و روی هر کدام مقداری بریزید. لیوان‌ها را چند ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خودشان را بگیرند. این دسر‌های ساده و کم هزینه و ارزان و البته خوشگل را برای مهمانی، تولد و پارتی آماده کنید و حسابی میز مهمانی را چشم‌نواز کنید.

منبع: مجله کوروش

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز