طرز تهیه یک پیتزا متفاوت و خوشمزه با تنماهی
پیتزا ماهی تن یک غذای خوشمزه است که در آلمان تهیه میشود.
به گزارش ایلنا، پیتزا یکی از غذاهای سنتی کشور ایتالیا است که بعد از مدتی تعداد مراکز پخت آن در کشورهای مختلف و ایران نیز گسترش یافت. در ایران و حتی دنیا پیتزا یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاها محسوب میشود و طرفداران بسیاری دارد؛ بنابراین بهتر است کمی با پخت این غذای خوشمزه آشنا شویم.
پیتزاها در انواع مختلفی از جمله پیتزای گوجه فرنگی، پیتزا بادمجان، قارچ و گوشت و قارچ …. سرو میشوند که همهی آنها مجموعهای متنوع و پر انرژی میباشند. پیتزایی که در ادامه میخواهیم آموزش دهیم مناسب تمام افراد از جمله کهنسالان است، زیرا در این غذا از گوشت قرمز استفاده نشده بلکه به جای آن از تن ماهی و روغن زیتون استفاده شده است که بهترین و مفیدترین روغن گیاهی موجود است که سلامتی انسان را تضمین میکند.
علاوه بر این در پخت این پیتزا مواد مفید دیگری نظیر گوجه فرنگی به کار رفته که برای پیشگیری از سرطان مناسب است. گوجه فرنگی پخته در این غذا مصرف میشود، چون گوجهی پخته بهتر از گوجهی خام است. در این پیتزا از سوسیس و کالباس استفاده نشده و حاوی گروههای مختلف غذایی از جمله سبزیجات و محصولات غذایی مفید استفاده شده که ارزش غذایی بالایی دارند.
دقت کنید که هر غذایی را باید به اندازه مصرف کنید تا سالم بمانید خوردن پیتزا هم همانند سایر غذاها اگر به اندازه مصرف شود نه تنها مضر نبوده بلکه مفید است و در پیشگیری از بیماریهای های مختلفی مفید است. در تهیهی این پیتزا از تن ماهی استفاده شده است که اگر عضوی از خانوادهی شما با خوردن ماهی مشکل دارد با تن ماهی از خوردن این غذا مطمئنا لذت خواهد برد.
حال که کمی در مورد پیتزا گفته شد بهتر است آستینها را بالا زده و دست به کار شوید. طرز تهیهی پیتزا خیلی سریع و راحت است.
مواد لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم
فلفل دلمهای: ۲ عدد
پیاز خرد شده: ۲ عدد
زیتون بدون هسته: ۳ قاشق غذاخوری
تن ماهی یا ساردین: ۵۰ گرم
خمیر پیتزا: ۳ عدد
پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم
مراحل پخت
خمیر پیتزا را آماده کنید. صفحه ظرف پیتزا را کمی چرب نموده و روغن زیتون را روی آن بمالید. بعد پیازها را کمی تفت دهید.
گوجه فرنگیها را به آن افزوده و همراه با هم تفت میدهیم. این مواد را بعد از ۵ دقیقه روی خمیر پیتزا ریخته و پهن میکنیم.
سپس فلفل دلمهای و تن ماهی یا ساردین را روی آن میریزیم. زیتونهای بدون هسته را روی مواد میچینیم.
بعد به قطر یک سانت پنیر پیتزای رنده شده را روی آنها پاشیده و در فر که قبلاً گرم شده و به حرارت متوسط رسیده، روی طبقه وسط فر در حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه طبخ میکنیم.
منبع: باشگاه خبرنگاران