طرز تهیه پیتزا فلفل دلمهای؛ رژیمی و کم کالری
این روزها که به دلیل ترس از کرونا در منزل به سر میبریم و به غذاها و فست فودهای بیرونی هم نمیتوانیم اعتماد کنیم، بهترین فرصت برای آشپزی خانگی است. از یک طرف نمیشود از غذاهای لذیذی مثل پیتزا گذشت، از طرف دیگر نگرانی برای افزایش وزن مثل یک ترمز عمل میکند و مانع خوردن غذاهای خوشمزه میشود. از همین رو ما به شما طرز تهیه یک پیتزای رژیمی خانگی را اموزش می دهیم.
مواد لازم
- فلفل دلمهای قرمز: ۲ عدد بزرگ
- فلفل دلمهای زرد: ۲ عدد بزرگ
- زیتون سبز خرد شده: یک دوم فنجان
- جعفری تازه: یک چهارم فنجان خرد شده
- سرکه قرمز: دو قاشق چای خوری
- روغن زیتون: سه چهارم قاشق غذا خوری
- فلفل سیاه: یک هشتم قاشق چای خوری
- پنیر پیتزای ایتالیایی: ۴۵۰ گرم
- پنیر پارمسان تازه رنده شده: ۶ قاشق غذا خوری
روش پخت پیتزا فلفل دلمهای
فر یا ماکروفر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
فلفل دلمه ایها را به درازا دو نیم کنید و دانههای آن را خارج کنید.
نیمههای فلفل دلمهای را به صورتی که پوستشان رو به بالا باشد در یک ورق فویل قرار دهید و با دست صافشان کنید.
به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا پخته شود.
سپس در یک کیسه با قابلیت زیپ شدن قرارشان دهید و در آن را ببندید (فلفلها را در حالی که گرم هستند داخل کیسه قرار ندهید).
اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند. سپس پوست فلفلها را بکنید و آنها را قطعه قطعه کنید.
در یک کاسه فلفلها را با زیتون سبز، جعفری، سرکه و روغن زیتون مخلوط کنید.
فر را تا دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
ترکیب فلفل دلمهای را روی خمیر پیتزا به صورت مساوی تقسیم کنید.
پنیر را نیز روی آن بریزید.
اجازه دهید به مدت ۷ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه بپزد تا زمانی که پنیر آب شود.
پیتزا را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید.
منبع: برترینها