طرز تهیه لواشک آلو ترش و خوشمزه
اگر لواشک دوست دارید و نگران سالم نبودن آن هستید پس بهتر است لواشک درست کردن را یاد بگیرید و در منزل تهیه کنید.
به گزارش ایلنا، گاهی اوقات پدر و مادرها به هیچ عنوان راضی نیستند که لواشک را جزو تنقلات و خوراکیهای فرزندشان قرار دهند، زیرا ناسلام است بدین ترتیب خیلی بهتر است که لواشک خانگی درست شود و با اطمینان کامل از سالم بودن آن به فرزندان داده شود.
فقط با آلو و مقداری نمک میتواند یک لواشک خانگی خوش طعم درست کنید.
مواد اولیه مورد نیاز برای لواشک آلو
آلو:۳ کیلو(می توانید از الو خشک استفاده کنید)
نمک:به مقدار لازم
طرز تهیه
آلوها را بشوید و در قابلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند.
هنگام پخت به آنها نمک و اگر دوست داشتید مقداری شکر بریزید.
وقتی آلوها پخت و غلیظ شد آن را در صافیهای سوراخ درشت بریزید تا هسته و پوست آن جدا شود.
سپس کف یک سینی را با یک نایلکس بپوشانید و آلوهای از صافی رد شده را به صورت یکنواخت روی نایلکس پهن کنید و روی آن را با یک دستمال نازک و تمیز بپوشانید.
البته نباید دستمال با آلوها تماس پیدا کند.
سینیها را مقابل نور خورشید بگذارید تا خشک شود.
بعد از خشک شدن لواشک دستمال را از روی آن بردارید و یک نایلکس دیگر روی لواشک بکشید و فشار دهید تا نایلکس روی لواشک بچسبد.
بعد به اندازه و شکلهای مختلف لواشک را ببرید و در یخچال نگهداری کنید.
برای درست کردن این لواشک میتوانید از انواع آلوها و یا مخلوطی از چند نوع آلو استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد لواشک آلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۵ دقیقه است.
توجه کنید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان