طرز تهیه کوکی جو پرک؛ شیرینی مناسب افراد دیابتی
افرادی که مبتلا به دیابت هستند فکر می کنند دیگر نمی توانند از غذاهای خوشمزه ای مانند کوکی لذت ببرند در صورتی که اینطور نیست. در دنیای تغذیه با انتخاب های درست می توانید هوس های غذایی خود را نیز برطرف کنید.
به گزارش ایلنا، در این دستور پخت قصد داریم یک نوع کوکی با جو پرک را به شما آموزش دهم که مناسب افراد مبتلا به دیابت است. جو پرک حاوی مقدار زیادی فیبر است و به تنظیم قند خون کمک می کند. بنابراین به کار بردن آن در پخت کوکی هم طعم و مزه ای جدید را به وجود می آورد و هم کمک می کند قند خون به صورت ناگهانی بالا نرود.
مواد لازم برای پخت کوکی جو پرک:
-آرد همه منظوره : ۹۶ گرم ( حدود سه چهارم فنجان )
-جو پرک: یک فنجان
-بیگینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
-نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
-شکر قهوه ای: سه چهارم فنجان
-کره آب شده: یک چهارم فنجان
-عصاره وانیل: یک قاشق چای خوری
-تخم مرغ بزرگ: یک عدد
-تافی بادامی: یک سوم فنجان
-روغن: مقداری
دستور پخت:
فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
آرد را به آرامی با قاشق داخل فنجان های اندازه گیری بریزید و سطحش را با چاقو صاف کنید.
آرد، جو پرک، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه متوسط با هم ترکیب کنید.
قند و کره را در یک کاسه بزرگ بریزید و سپس با یک همزن با سرعت متوسط هم بزنید تا زمانی که کاملا ترکیب شوند ( حدود ۵ دقیقه ).
وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید. میکس آرد را اضافه کنید و تا زمانی که ترکیب شوند هم بزنید.
تافی های بادام را اضافه کنید. یک سینی فر را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید و سپس خمیر را با قاشق غذا خوری به فاصله ۵ سانتی از یکدیگر روی سینی بریزید.
کوکی ها را در رمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۱ دقیقه یا تا وقتی کمی قهوه ای رنگ شوند بپزید. به مدت یک دقیقه اجازه دهید سرد شوند.
کوکی ها را از روی سینی جدا کنید و اجازه دهید روی یک سینی سیمی کاملا سرد شوند.