مواد خوراکی مقابله کننده با کلسترول را بشناسید
![مواد خوراکی مقابله کننده با کلسترول را بشناسید](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/XxAxeav8qlaG/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pl31ELr274V77otfNPZWXfo,/%D8%AD%D8%A8%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%AA.jpg)
برخی مواد خوراکی میتوانند سطح کلسترول را پایین نگه دارند، از اینرو افزودن آنها به رژیم غذایی میتواند در کاهش کلسترول مثمرثمر باشد.
مهر: گردو حاوی چربی اشباع نشده سالم است که به کاهش کلسترول بد LDL کمک میکند. بادام، فندق و پسته هم چنین خواصی دارند.
لوبیا و جو هم فیبر محلول دارند که به کاهش کلسترول کمک میکند. کارشناسان استفاده از این دو را به جای گوشت در وعده ناهار و شام توصیه میکنند.
آووکادو هم سرشار از اسیدهای چرب مونواشباع نشده است و میتواند به کاهش LDL کمک کند.
بسیاری از مواد خوراکی گیاهی به طورطبیعی حاوی استرولها و استانولها هستند، موادی که با کلسترول مقابله میکنند.
مصرف ۲ تا ۳ گرم استرول و استانول در روز میتواند ۱۰ تا ۱۵ درصد به کاهش LDL کمک کرده و ریسک بیماری قلبی را تا ۲۰ درصد کاهش دهد.
مواد خوراکی سرشار از چربیهای اشباع، نظیر گوشت قرمز و کره، هم بسیار موجب افزایش کلسترول میشوند.