آشپزی آسان:
طرز تهیه ساندویچ مرغ ریش ریش
ساندویچ مرغ ریش ریش از ترکیب مرغ پخته ریش ریش، قارچ و فلفل دلمهای تهیه و با نان، گوجه فرنگی و خیار شور سرو میشود. ادویههای مورد استفاده در تهیه این غذا طعم دهندههای اصلی آن هستند.
به گزارش ایلنا، گوشت مرغ میتواند جایگزین خوبی برای گوشت قرمز باشد. با این گوشت مفید میتوانید غذاهایی سالم تهیه کنید که از آنها جمله میتوان به ساندویچ مرغ ریش ریش اشاره کرد. این ساندویچ به سادگی و در زمان کوتاهی آماده میشود و به عنوان یک شام خوشمزه مورد استفاده قرار میگیرد. در تهیه این غذا از گوشت سینه مرغ پخته و ریش ریش شده به همراه قارچ، پیاز و فلفل دلمهای استفاده شده و همراه با نان و انواع سبزیجات همچون گوجه فرنگی، کاهو، کلم و جعفری ساطوری سرو میشود. در ادامه با طرز تهیه این ساندویچ آشنا میشوید.
مواد لازم
سینه مرغ کوچک ۲ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
هویج متوسط ۲ عدد
سیر ۱ حبه
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمهای سبز و قرمز از هر کدام ۱/۲ عدد
محلول زعفران ۲ قاشق غذاخوری
ادویه ایتالیایی ۲ قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
دستور تهیه:
یک قابلمه متوسط را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.
یکی از پیازها را ریز خرد کنید، هویج را به صورت حلقهای خرد کنید.
مرغ را به آب جوش اضافه کرده و سپس سیر، پیاز و هویج خرد شده را در قابلمه بریزید.
کمی نمک، فلفل و زردچوبه به مرغ اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ ۳-۲ ساعت پخته و نرم شود. طوری که ۱/۲ فنجان از آب مرغ باقی بماند.
پس از پختن مرغ، آب آن را صاف کنید و کنار بگذارید. استخوانهای مرغ را جدا کرده و گوشت مرغ را ریش ریش کنید.
پیاز دیگر را ریز خرد کنید و با ۳-۲ قاشق غذاخوری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید، فلفل دلمهای و پیاز را ۵-۴ دقیقه با هم تفت دهید تا فلفل دلمهای نرم شود.
قارچ را به صورت حلقهای خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن روی حرارت بالا تفتف دهید. قارچ را زیاد هم نزنید تا آب نیندازد و پس از نرم شدن از روی حرارت بردارید.
قارچ تفت داده شده را به مخلوط پیاز و فلفل دلمهای اضافه کرده، نمک، فلفل و ادویه ایتالیایی را افزوده و هم بزنید.
مرغ ریش ریش شده و آب مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند، ۲ قاشق غذاخوری محلول زعفران روی مواد بریزید و سپس حرارت را خاموش کنید.
برای درست کردن ساندویچ میتوانید از نان باگت، نان تست یا نان لواش استفاده کنید. مواد را لای نان قرار داده، سپس چند برش خیار شور، گوجه فرنگی و کاهوی خرد شده روی آن بگذارید.
ساندویچ مرغ ریش ریش را میتوانید با سس مایونز یا سس کچاپ میل کنید.
نکته: برای شستن قارچها، آنها را در آب نریزید، چون بافت قارچ به گونه ایست که آب را جذب کرده و موقع حرارت دیدن آب میاندازد؛ بنابراین قارچها را یکی یکی با آب سرد شسته و در آبکش قرار دهید تا خشک شود.
گوشت مرغ یکی از غذاهای اصلی اکثر افرادی است که مایل هستند رژیم غذایی کم چربی داشته باشند. گوشت مرغ نسبت به گوشت گوساله و گوسفند چربی کمتری دارد. درصد چربی سینه مرغ نیز از ران آن کمتر است، ولی پوست مرغ حاوی مقدار زیادی چربی اشباع مضر برای بدن است؛ بنابراین قبل از پختن مرغ بهتر است پوست آن جدا شود تا گوشت مورد استفاده از سلامت بیشتری برخوردار باشد. ساندویچ مرغ ریش ریش از جمله غذاهای ساده ایست که با گوشت مرغ درست میشود. شما نیز این ساندویچ را درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
منبع: پارسینه