محققان طب سنتی توصیه میکنند؛
ترخون را بجای نمک در غذا استفاده کنید
محققان طب سنتی جایگزین ترخون بجای نمک در غذا را توصیه میکنند.
به گزارش ایلنا، پزشکان مصرف زیاد نمک را برای افراد ممنوع کردهاند چرا که فشار خون، ریسک حملات قلبی و سکته مغزی را در فرد افزایش میدهد .
محققان طب سنتی پیشنهاد میکنند برای طعم دار کردن غذا از برخی گیاهان استفاده کرد، یکی از این گیاهان ترخون است، به جای استفاده از نمک ترخون خشک را بسایید و در غذا بریزید چرا که هم طعم نمک را احساس میکنید و هم فشار خون را تنظیم میکند و هم چاقی ایجاد شده در اثر تجمع آب در بافتهای بدن را برطرف میکند.
منبع: رکنا