خواص سرکهها در کاهش وزن و سفیدکردن دندانها
کارشناسان تغذیه توصیه میکنند با گنجاندن برخی سرکهها در رژیم غذایی خود از خواص متعدد آن بهرهمند شوید.
به گزارش ایلنا، محققان معتقدند برخی از سرکهها دارای خواص متعددی هستند که در ادامه به آنها اشاره میشود.
سرکه سیب
کارشناسان درمانهای طبیعی توصیه میکنند سرکه سیب موجب درخشانی دندانها میشود.
به گفته محققان، pH موجود در سرکه سیب میتواند به از بین رفتن لکههای روی دندانها کمک کند هرچند مسواک زدن بیش از اندازه با آن هم میتواند موجب ساییده شدن دندانها شود.
محققان توصیه میکنند قبل از مسواک زدن به مدت یک دقیقه دندانها را با سرکه سیب مسواک کرده و سپس با آب بشویید سپس دندانها را به شکل عادی و با خمیردندان بدون فلوراید مسواک بزنید.
کارل جانسون، استاد تغذیه دانشگاه ایالتی آریزونا، نیز عنوان میکند که سرکه سیب میتواند موجب افزایش کاهش وزن شود. اسناد و شواهد نشان می دهد اسیداستیک موجود در سرکه موجب افزایش متابولیسم چربی میشود.
سرکه سیب نه تنها به کاهش چربی دورکمر کمک میکند، بلکه میتواند قندخون را تنظیم کند. انجمن دیابت آمریکا به افراد مبتلا به دیابت نوع۲ توصیه می کند اگر سطح قندخون شان به هنگام ناشتا پایین است، قبل از رفتن به رختخواب سرکه سیب بخورند.
سرکه بالزامیک
در سالیان دور، از سرکه بالزامیک به عنوان شیوه طبیعی کاهش کلسترول و فشارخون استفاده می شد. در سال ۲۰۱۰، محققان ژاپنی دریافتند این سرکه موجب توقف فرآیند مخرب اکسایش کلسترول مضر LDL در بدن می شود. همچنین محققان دانشگاه ایالتی آریزونا دریافته اند سرکه بالزامیک سطح فشارخون را نرمال نگه می دارد.
سرکه انگور قرمز
مطالعه سال ۲۰۱۰ نشان می دهد سرکه انگور قرمز حاوی میزان بالای آنتوسیانین است؛ این فوتوشیمیایی با افزایش حافظه و کاهش ریسک بیماری قلبی-عروقی همراه است. یک مطالعه ۱۴ ساله بر روی بیش از ۱۵۰ هزار نفر نشان می دهد افرادی که آنتوسیانین بیشتری مصرف می کنند، ۸ درصد کمتر در معرض ابتلا به فشارخون هستند.
منبع: جام جم