چرا نارنگی، سوگلی میوههای پاییزی است
نارنگی به دلیل وجود ویتامین C و ساخت کلاژن برای داشتن پوست، استخوان و دندان سالم نقش چشمگیری دارد، همچنین به دلیل داشتن خاصیت ضد آنتی اکسیدانی ضد سرطان بوده و مانع از جهش ژنتیکی میشود.
در فصل پاییز، بروز سرما و ریزش برگ درختان، شمار مبتلایان به سرماخوردگی، آنفلوآنزا و حساسیتهای پوستی زیاد شده و به تبع آن میزان مراجعان به کلینیکهای پزشکی افزایش پیدا میکند.
به گزارش ایلنا به نقل از آرمان؛ تمام متخصصان بر این باورند که استفاده از داروهای شیمیایی در کنار اثرات مثبت درمانی عوارضی را به فرد تحمیل میکند و همین موضوع موجب شده است تا متقاضیان درمان از طریق طب گیاهی و طبیعی روز به روز افزایش پیدا کند.
میوههای پاییزی به دلیل داشتن منابع غنی از انواع ویتامینها، املاح و مواد مورد نیاز و ضروری بدن، اغلب به مبارزه با بیماریهای شایع در این فصل میپردازند و افراد میتوانند با مصرف آنها سیستم دفاعی بدن خود را در برابر بیماریها و حساسیتهای ناشی از این فصل واکسینه کنند.
نارنگی به دلیل وجود ویتامین C و ساخت کلاژن برای داشتن پوست، استخوان و دندان سالم نقش چشمگیری دارد، همچنین به دلیل داشتن خاصیت ضد آنتی اکسیدانی ضد سرطان بوده و مانع از جهش ژنتیکی میشود.
نارنگی سیستم ایمنی بدن را تقویت و کاهش سطح کلسترول خون میشود، همچنین تقویت سیستم گوارشی، کاهش وزن و تقویت بینایی از دیگر فواید این میوه پاییزی است.