کنعانی مقدم:
ناطق حلقه وصل دو جناح است
یک فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: به نظر من در مجلس آینده اکثریت از آن هیچ جریانی نخواهد بود چراکه در آن تنوع زیاد است.
حسین کنعانی مقدم در گفت وگو با صدای ایران، با تاکید بر ضرورت ورود شخصیت هایی مثل ناطق نوری به عرصه انتخابات مجلس دهم، عنوان کرد: با توجه به سابقه و فعالیت های سیاسی ناطق نوری هر دو جناح اصولگرا و اصلاح طلب مواضع او را قبول دارند و به عبارت دیگر جایگاه ناطق نوری همچون حلقه وصلی بین جریان اعتدالی دو جناح است که می تواند در انتخابات مجلس آینده نیز اثرگذار باشد.
وی افزود: ناطق نوری نه به شکل غیرمستقیم و در قالب حمایتی بلکه باید به شکل جدی وارد معرکه انتخابات شود. البته در این میان او باید به تشکیلات مشخصی هم متکی باشد تا امور انتخاباتی را به شکل سازمان یافته مدیریت کند.
این فعال سیاسی اصولگرا خاطرنشان کرد: حضور در انتخابات با افراد و گروه هایی که تشکیلات منسجمی ندارند ریسک بالایی خواهد داشت برای همین حضور در انتخابات توسط هر شخصیتی نیاز به سازماندهی قوی دارد.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به حضور لاریجانی در انتخابات مجلس دهم گفت: مساله حضور لاریجانی در انتخابات با ناطق نوری متفاوت است او به عنوان یک شخصیت اصولگرا شناخته می شود. حزبی که تاسیس خواهد کرد هم در واقع تشکلی است که مجموعه نخبگان سیاسی و نمایندگان معتدل اصولگرا در آن حضور دارند.
کنعانی مقدم با بیان اینکه در طبیعت لاریجانی یک اعتدال اصولگرایانه وجود دارد، یادآور شد: او بارها نشان داده است که در عین توجه به اصول و آرمان های انقلاب اهل تدبیر هم است برای همین هم جریان های مختلف به او گرایش دارند.
وی افزود: در مورد اینکه حزب لاریجانی بتواند با شرایط موجود جهشی در فضای سیاسی داشته باشد باید گفت که این تشکل تنها در صورتی که بتواند طیف اصولگرا را زیر یک چتر مدیریت کند، می تواند رقیب جدی برای اصلاح طلبان و دیگر جریان های فرعی باشد.
کنعانی مقدم گفت: به نظر من در جناح معتدل دو طیف در حال تحرک در فضای سیاسی هستند که یکی از آنها طیف حامیان روحانی و دیگری طیف لاریجانی است بنابراین نمی توان لاریجانی را به تنهایی رهبر جریان اعتدال گرا دانست.
وی با بیان اینکه ما در ایران مشکل کمبود حزب نداریم که دائما بخواهیم سراغ تشکیل حزب برویم، گفت: اگر لاریجانی تلاش می کرد به جای نشکیل حزب جدید احزاب و گروه های موجود و همفکر جریان اصولگرا را سازماندهی کرده و جبهه مشترکی تشکیل دهد قطعا بهتر بود.
دبیرکل حزب سبز با اشاره به موضوع سرلیستی افراد در جریان انتخابات مجلس گفت: در این خصوص همواره جامعتین در ساماندهی لیست ها پیشتار بوده اما در کنار آن اگر 4 یا 5 جبهه اصولگرا فارغ از سرلیست ها دور هم جمع شوند و سازماندهی مشترکی داشته باشند قطعا بیش از شخص محوری عمل کردن میتوان تاثیرگذار بود.
وی ادامه داد: به نظر من در مجلس آینده اکثریت از آن هیچ جریانی نخواهد بود چراکه در آن تنوع زیاد است. ما در انتخابات نیاز به ائتلاف های سیاسی داریم در غیر اینصورت اگر ائتلاف ها بدون سازماندهی سیاسی مستحکم باشد شکننده خواهد بود. من معتقدم بعد از انتخابات و در داخل مجلس دهم با مشخص شدن نمایندگان در آینده ائتلاف هایی ایجاد خواهد شد.