نیمی از مبتلایان به دیابت نوع ۲ دچار کمبود ریزمغذیها هستند
یافتههای یک پژوهش نشان میدهد کمبود ریزمغذیها، مانند ویتامین دی، منیزیم و ویتامین ب ۱۲، در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ به طور نگرانکنندهای در جهان شایع است.
ریزمغذیها مواد مغذی هستند که برای حفظ سلامت جانداران در مقادیر مختلف در طول زندگی آنها بهمنظور تنظیم طیف وسیعی از عملکردهای فیزیولوژیکی ضروریاند.
کمبود ویتامین دی بیش از سایر ریزمغذیها در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ مشاهده میشود و زنان بیش از مردان در معرض این خطر قرار دارند. این کمبودها، که معمولاً از آنها به عنوان «گرسنگی پنهان» یاد میشود، یک چالش بهداشتی مهم بهشمار میرود.
پژوهشگران توضیح میدهند که عواملی مانند استعداد ژنتیکی، شرایط محیطی، سبک زندگی کمتحرک، رژیم غذایی ناسالم و چاقی بر دیابت نوع ۲ تأثیر میگذارند. پژوهشهای قبلی نشان داد که ریزمغذیها نقش مهمی در پیشرفت این بیماری دارند و احتمالاً بر سوختوساز گلوکز و مسیرهای سیگنالدهی انسولین تأثیر میگذارند.