خبرگزاری کار ایران

تهیه دسر شیک با بطری آب معدنی + فیلم

تهیه دسر شیک با بطری آب معدنی + فیلم
کد خبر : ۱۵۷۸۹۷۶

اگر به دنبال یک دسر متفاوت، خوشمزه و آسان هستید، این دسر نارنگی را از دست ندهید!

این دسر با ترکیبی منحصر به فرد از نارنگی، شکلات تلخ و پودینگ، تجربه‌ای جدید از طعم‌ها را ارائه می‌دهد. آماده‌سازی آن نیز بسیار ساده است و به زمان زیادی نیاز ندارد.

مواد لازم برای تهیه دسر نارنگی:

آگار آگار: ۲۴ گرم (۱۶ گرم + ۸ گرم) (نوعی ژلاتین گیاهی)/ افرادی که با طعم آگار مشکل دارند می توانند از پودر ژلاتین استفاده کنند

شکر: ۱۰۰ گرم (۶۰ گرم + ۴۰ گرم)

شیر: ۱.۵ لیتر (۱ لیتر + ۵۰۰ میلی‌لیتر)

نارنگی: ۵ عدد

شکلات تلخ: ۸۰ گرم

پودر کاکائو: ۳۰ گرم

مواد لازم برای نوشیدنی همراه:

یخ: ۱۰۰ گرم

شیر: ۱۵۰ میلی‌لیتر

قهوه: ۳۰ گرم

شکر: ۳۰ گرم

آب: ۸۰ میلی‌لیتر

طرز تهیه:

ابتدا با استفاده از ۱۶ گرم آگار آگار، ۱ لیتر شیر، ۶۰ گرم شکر و آب نارنگی‌ها، یک لایه پودینگ نارنگی تهیه می‌شود. این مخلوط پس از آماده شدن به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می‌گیرد تا ببندد.

در مرحله بعد، با استفاده از ۸ گرم آگار آگار، ۵۰۰ میلی‌لیتر شیر، ۴۰ گرم شکر، پودر کاکائو و شکلات تلخ ذوب شده، یک لایه پودینگ شکلاتی تهیه می‌شود. این لایه روی پودینگ نارنگی بسته شده ریخته شده و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر در یخچال قرار می‌گیرد.

نوشیدنی همراه نیز به احتمال زیاد با ترکیب یخ، شیر، قهوه، شکر و آب تهیه می‌شود.

منبع عصر ایران
انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز