نامه ابوالفضل فاتح به رئیس جمهور پزشکیان:
اگر رسانههای ما مراقب حفظ اعتماد مخاطبان و افکار عمومی نباشند، مرجعیت رسانهای تضعیف میشود.
ابوالفضل فاتح پیرامون خبرگزاری دانشجویان ایران - ایسنا - به دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی در نامه ای نوشت: در پی برخی انتصاب های رسانه ای این روزها بسی ناهمگون و نگران کننده است. نگذارید در دوران شما و به نام دولت شما، با ایسنا نیز همان شود که ناآشنایان یا مخالفان رسانه در دوران های پیشین کردند.
حضور ارجمند آقای دکتر مسعود پزشکیان
این مکتوب را با سخنان ارزشمند شما در اهمیت رسانه آغاز می کنم که بیان داشته اید: انتظار می رود خبرنگاران منادی حق باشند و ... اگر رسانههای ما مراقب حفظ اعتماد مخاطبان و افکار عمومی نباشند، مرجعیت رسانهای تضعیف میشود.
در جای دیگری فرموده اید: باید به جوانان به عنوان فرصتهای بی نظیر ملی بنگریم و به این فرصتها توجه کنیم. آنها میتوانند راههای نو برای حل مشکلات کشور ارائه دهند.
حضرتعالی، به خوبی مستحضرید که در دوران اصلاحات، خبرگزاری ایسنا به لطف خداوند و همت جوانان خلاق این سرزمین تاسیس، و عرصه ها و امیدهای جدیدی به روی اطلاع رسانی کشور گشوده شد. متاسفانه، اما دیری نپایید که در دولت های بعد، به جای وسعت دادن به مجال کار، همت بر مهار آن گماشته شد و پدیده ی درخشانی که می توانست راهگشای راه های نرفته ی رسانه ای کشورمان باشد، متاسفانه امروز از بیست سال پیش عقب تر است.
داستان پرغصه ی این خبرگزاری نمونه ای از آن چیزی است که در این دو دهه با تحمیل راهبرد غلط «خنثی سازی و مهار، به جای ارتقاء و پیشرفت» بر بسیاری از سرمایه های معنوی و مادی کشورمان رفته است.
متاسفانه برخی انتصاب های رسانه ای این روزها بسی ناهمگون و نگران کننده است. نگذارید در دوران شما و به نام دولت شما، با ایسنا نیز همان شود که ناآشنایان یا مخالفان رسانه در دوران های پیشین کردند. این توهین به ایسنا و شعور جوانان توانمند میهن و برخاسته از نوعی بی اعتنایی به حقیقت است که بعد از بیست و پنج سال، به بهانه های واهی، همچنان به هیچ یک از اعضای رشید این خبرگزاری برای مدیریت آن اعتماد نشود و هر بار با انتصاب های نامانوس، صرفا در مهار آن بکوشند و از آن عروس هزار داماد بسازند.