خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه یک شیرینی متفاوت و سالم گیلانی برای ماه رمضان + فیلم

طرز تهیه یک شیرینی متفاوت و سالم گیلانی برای ماه رمضان + فیلم
کد خبر : ۱۴۶۱۷۸۳

در این ویدئو شما با طرز تهیه شیرینی سنتی کاکا گیلانی آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه کاکا گیلانی:

۲ پیمانه پوره کدو حلوایی

۳/۴ پیمانه شکر

۱ عدد تخم مرغ

۳/۴ پیمانه آرد برنج

۱/۲ پیمانه آرد گندم

۱/۲ پیمانه شیر

۱/۲ قاشق چایخوری پودر هل

۱ قاشق چایخوری دارچین

۳ قاشق غذاخوری گلاب

۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

-کدو حلوایی رو بپزن و بعد پخت پوره اش کنین. شکر، تخم مرغ، هل و دارچین رو هم بزنین تا مخلوط کرم رنگ و کشدار بشه.

-پوره کدو حلوایی، شیر و گلاب رو هم اضافه کنین و مواد رو هم بزنین تا مخلوط یکنواخت بشه.

-آرد گندم و بیکینگ پودر و آرد برنج رو هم در دو مرحله اضافه کنین و مواد رو خوب مخلوط کنین تا مایه کاکا حاضر بشه.

-حالا از مایه کاکا یه ملاقه بردارین و تو روغن داغ هر دو طرفش رو سرخ کنین.

-بعد روی دستمال کاغذی بذارینش تا روغن اضافیش بره... این مقدار مواد برای ۱۰ الی ۱۲ عدد کاکا کافیه.

منبع راهنماتو
انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز