طرز تهیه یک شیرینی متفاوت و سالم گیلانی برای ماه رمضان + فیلم
در این ویدئو شما با طرز تهیه شیرینی سنتی کاکا گیلانی آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه کاکا گیلانی:
۲ پیمانه پوره کدو حلوایی
۳/۴ پیمانه شکر
۱ عدد تخم مرغ
۳/۴ پیمانه آرد برنج
۱/۲ پیمانه آرد گندم
۱/۲ پیمانه شیر
۱/۲ قاشق چایخوری پودر هل
۱ قاشق چایخوری دارچین
۳ قاشق غذاخوری گلاب
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
-کدو حلوایی رو بپزن و بعد پخت پوره اش کنین. شکر، تخم مرغ، هل و دارچین رو هم بزنین تا مخلوط کرم رنگ و کشدار بشه.
-پوره کدو حلوایی، شیر و گلاب رو هم اضافه کنین و مواد رو هم بزنین تا مخلوط یکنواخت بشه.
-آرد گندم و بیکینگ پودر و آرد برنج رو هم در دو مرحله اضافه کنین و مواد رو خوب مخلوط کنین تا مایه کاکا حاضر بشه.
-حالا از مایه کاکا یه ملاقه بردارین و تو روغن داغ هر دو طرفش رو سرخ کنین.
-بعد روی دستمال کاغذی بذارینش تا روغن اضافیش بره... این مقدار مواد برای ۱۰ الی ۱۲ عدد کاکا کافیه.