خبرگزاری کار ایران

۷ راهکار تضمینی برای گرفتن تلخی بادمجان

۷ راهکار تضمینی برای گرفتن تلخی بادمجان
کد خبر : ۱۴۵۸۶۲۸

گرفتن تلخی بادمجان می تواند در طعم غذا بسیار حائز اهمیت باشد.

یکی از مواردی که درهنگام خوردن بادمجان گریبانگیر افراد را می گیرد تلخی بادمجان است.

تخلی بادمجان به دلیل وجود آلکالوئید هایی است که در داخل بادمجان وجود دارند روش های بسیار زیادی برای گرفتن تلخی بادمجان پیشنهاد می شود. در این مقاله نیز ما قصد داریم گرفتن تلخی بادمجان را بررسی کنیم و جزییات مربوط به آن را نیز مورد بررسی قرار دهیم پس تا انتها همراه ما باشید تا در این خصوص نکاتی را خدمت شما عزیزان مطرح سازیم.

بررسی روش های گرفتن تلخی بادمجان

روش های بسیار زیادی در خصوص گرفتن تلخی بادمجان وجود دارد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم:

نمک و آفتاب

روش اول گرفتن تلخی بادمجان با نمک و آفتاب است. در این حالت می توانید بادمجان ها را پوست کنده و سپس به دو قسمت تقسیمشان کنید. تخم های آن ها را در صورتی که تعدادشان زیاد هستند بیرون بریزیدو  روی آن ها نمک پاشی کنید.  سپس آن ها را روی یک سینی که دارای دستمال کاغذی است قرار دهید و بادمجان ها دقیقا باید روی سینی چیده شده و سپس در معرض آفتاب نیز قرار گیرند. پس از یکی الی دو ساعت نیز می توانید به طور کامل بادمجان ها را بشویید و کاملا آن ها را خشک نمایید. حالا باید بادمجان ها را به طور کامل سرخ کنید و دیگر مطمئن باشید که بادمجان ها تلخ نیستند.

آبلیمو

یکی دیگر از روش هایی که برای گرفتن تلخی بادمجان مفید است روش آبلیمو است. شما می توانید یک کاسه بزرگ را پر از آب کنید و بعد بادمجان هایی که پوست کندید را داخل آن ها بیندازید و سه قاشق آبلیمو نیز به آن ها اضافه کنید. به مدت ده دقیقه تا ۱۵ دقیقه بعد می توانید تمامی بادمجان ها را از آب بیرون بیاورید و آب های اضافی آن ها را از طریق فشار از بین ببرید و سپس در غذایی که می خواهید استفاده کنید بادمجان ها را به کار ببرید.

راه حل نمک برای از بین بردن تلخی بادمجان

در این حالت می توانید بادمجان ها را به طور کامل پوست بکنید و آن ها را به صورت کاملا درسته برش دهید و به مقداری نمک نیز آن ها را آغشته کنید. به مدت زمان نیم ساعت نیز می گذارید تا بمانند و سپس آنها را می توانید آب بکشید تا تلخی های بادمجان در این حالت به طور کامل از بین برود.

گرفتن تخم بادمجان برای از بین بردن تلخی

شما می توانید تخم های بادمجان را بگیرید  در صورتی که بادمجان تخم های تیره و بزرگ داشته باشد می توانید این کار را انجام دهید و بعد در پخت غذا از بادمجان استفاده کنید.

قرار دادن بادمجان در فریزر

گذاشتن بادمجان در فریزر نیز می تواند باعث شود تا تلخی بادمجان به طور کامل از بین برود. شما در این حالت می توانید بادمجان ها را به طور کامل پوست بکنید و در حدود ۵ ساعت آن ها را داخل فریز بگذارید تا یخ بزنند سپس از فریز در آورده و بعد از آب شدن یخ می توانید از آن ها استفاده کنید.

راههای دیگر برای گرفتن تلخی بادمجان

البته باید حواس شما باشد که بادمجان نباید نارس باشد. این کار معمولا در بسیاری از افراد باعث ایجاد یک سری مسمومیت ها شده است. بادمجان نارس معمولا باعث بیماری در افرادی می شود که دچار آسم هستند. همچنین افرادی که مشکلات معده دارند و یا از نظر گوارشی دچار مشکل هستند نمی توانند بادمجان مصرف کنند. این کار باعث تحریک گوارش آن ها شده و حال آن ها را به شدت تغییر خواهد داد.

به طور کلی بادمجان خواص زیادی دارد ونباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

نوع بادمجان

مقدار کالری

مقدار فیبر

مقدار ویتامین C

بادمجان سبز

کم

زیاد

بالا

بادمجان بلغاری

متوسط

متوسط

متوسط

بادمجان قرمز

کم

بسیار کم

پایین

دلایل تلخی بادمجان

به عنوان یک متخصص آشپزی، دلایل تلخ بودن بادمجان ممکن است به انواع مختلفی بازگردد. در زیر به برخی از این دلایل اشاره می‌شود:

ترکیبات مختلف: بادمجان حاوی ترکیبات مختلفی از جمله آلکالوئیدها، فنل‌ها، و تانن‌ها است که به عنوان ترکیبات تلخ شناخته می‌شوند. این ترکیبات می‌توانند باعث تلخی در طعم بادمجان شوند.

میزان گوارش: گوارش بادمجان ممکن است در برخی از افراد مشکلاتی ایجاد کند. در مواردی که گوارش به‌درستی انجام نشود، ممکن است تلخی بادمجان به خوبی حس شود.

تأثیر نوع بادمجان: انواع مختلف بادمجان نیز ممکن است تأثیر مختلفی در طعم داشته باشند. برخی انواع بادمجان ممکن است تلخ‌تر و یا شیرین‌تر از دیگران باشند.

پخت و انتخاب روش طبخ: نحوه پخت بادمجان و یا استفاده از روش‌های خاص طهی نیز می‌تواند به شدت بر طعم آن تأثیر بگذارد. برخی از روش‌های پخت، مانند سرخ کردن یا پخت طولانی، می‌توانند تلخی بادمجان را افزایش دهند.

ذخیره‌سازی نامناسب: نحوه ذخیره‌سازی بادمجان نیز می‌تواند تأثیر داشته باشد. بادمجان باید در محیط خنک و خشک نگهداری شود. در مواردی که بادمجان به مدت طولانی در یخچال نگهداری نشود، ممکن است تلخی آن افزایش یابد.

عوامل زمینه‌ای: شرایط زمینه‌ای مثل نوع خاک و اقلیم نیز می‌توانند بر طعم بادمجان تأثیرگذار باشند.

اگر به دنبال کاهش تلخی بادمجان هستید، می‌توانید از روش‌های مختلف پخت و تهیه آن استفاده کنید، مثل خیساندن در آب و نمک، یا افزودن مواد شیرین‌کننده. همچنین، انتخاب انواع بادمجان با کیفیت و تازه نیز می‌تواند به بهبود طعم آن کمک کند.

منبع سلام نو
انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز