خبرگزاری کار ایران

سالاد اورونیز؛ متفاوت و مجلسی

سالاد اورونیز؛ متفاوت و مجلسی
کد خبر : ۱۴۵۵۸۸۷

سالاد اَوِرونیز یک سالاد کلاسیک گرم مربوط به جنوب غربی فرانسه می‌ باشد. در این سالاد یکی از مهم‌ترین اقلام آجیل که گردو باشد نیز به‌کار رفته است.

سالاد اٌوِرونیز را چگونه درست کنیم ؟

مواد لازم:

  • ۵۰۰ گرم گوجه گیلاسی، نصف شده

  • ۱ حبه سیر

  • مقداری روغن‌زیتون بکر

  • ۵ قاشق غذاخوری گردو

  • ۳ مشت پر برگ بچه اسفناج و یا هر سبزی سالادی دیگر

  • یک مشت پر برگ ریحان

  • ۲۰۰ گرم گوشت فرآوری شده

  • ۱۰۰ گرم پنیر بز (هر پنیر دیگری به‌دلخواه شما) که با کاردی کوچک و تیز قطعه شده باشد.

سالاد اورونیز؛ متفاوت و مجلسی

مواد لازم برای سس سالاد:

۲ قاشق غذاخوری سرکه

۴ قاشق غذاخوری روغن‌زیتون طعم دار

طرز تهیه سالاد اورونیز

گوجه‌ها را در یک ظرف پیرکس یا ظرفی که قابل قرار دادن در فر باشد بریزید. سیرها را روی آن‌ها خردکنید. نمک، چاشنی و روغن را به آن اضافه کرده و برای حدود ۱۵ دقیقه در دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید تا کمی آب بی اندازد. هم‌زمان گردوها را با همین درجه حرارت به مدت ۱۰ دقیقه کباب کنید تا براق و بودار شود سپس آن‌ها را خرد نمایید. همه مواد را در یخچال قرار دهید.

قبل از سرو کردن فر را با درجه ۱۱۰ درجه سانتی‌گراد گرم‌کنید و گوجه‌ها و گردوها را در آن قرار دهید تا گرم شود. اسفناج‌ها را به همراه ریحان در یک کاسه عمیق بریزید و کمی به آن نمک اضافه کنید.

سالاد اورونیز؛ متفاوت و مجلسی

مقداری روغن را در یک ماهیتابه ریخته و گوشت فراوری‌شده را برای ۳ تا ۴ دقیقه سرخ‌کنید تا مقداری قهوه‌ای شوند. آن‌ها را در یک فویل پیچیده و در فر قرار دهید تا گرم بماند.

مواد لازم سس سالاد را به هم مخلوط کرده و در ماهیتابه نیمه گرم بریزید سپس آن را به جوش آورید (سرکه بوی بسیار تندی دارد، سر خود را عقب نگه‌دارید) سپس آن را بر روی سالاد ریخته و دوباره سرخ‌کنید تا حدی که برگ‌ها کمی جمع و پژمرده شوند. باقی مواد سالاد را به مخلوط اضافه کنید، خرده‌های پنیر و گردو را که کنار گذاشته‌اید نیز اضافه نمایید. همه را داخل ظرفی ریخته و روی آن را با باقیمانده پنیر و مغزهای مختلف تزیین کنید.

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز