بهترین ترفندها برای رفع شوری آش
شور شدن آش رشته یک اتفاق رایج است که معمولا در اثر استفاده از کشک و رشته آشی شور به مقدار زیاد اتفاق میافتد. نکته مهمی که باید در مورد پخت آش رشته بدانید این است که همیشه نمک را در آخرین مرحله و بعد از چشیدن مزه آش به آن اضافه کنید.
چگونه شوری آش رشته را از بین ببریم؟
آش رشته یک غذای خوشمزه که مخصوصا در هوای سرد بسیار مزه میدهد. در این غذا انواع حبوبات مثل نخود، لوبیا، عدس و غیره استفاده می شود. شما هنگام تهیه آش باید نمک کمتری به آن اضافه کنید، به دلیل اینکه هم کشک و هم رشته شور هستند و ممکن است آش شما را شور کنند. اگر این اتفاق برای شما افتاده و روش حل آن را نمیدانید، پیشنهاد می کنم تا پایان این مطلب را مطالعه کنید.
علت شور شدن آش
آش رشته به دلیل داشتن رشته و کشک ممکن است شور شود. اگر شما نمک هم به آن اضافه کنید، شوری آن بیش از اندازه خواهد شد. پس حتما بعد از اضافه کردن رشته طعم آن را بچشید و مطمئن شوید اندازه است. اضافه شدن کشک که شور است را هم در نظر بگیرید و بعد نمک آن را اندازه کنید.
رفع شوری آش رشته
اضافه کردن دو تکه سیب زمینی به آش رشته باعث کاهش شوری آن می شود. سیب زمینی نمک اضافه را به خود جذب می کند و شوری را کم می کند. فقط توجه داشته باشید که زمانی که سیب زمینی ها شوری را گرفتند، آن ها را از آش خارج کنید تا مجدد شوری را به آش پس ندهند.
اضافه کردن به مقدار آش رشته هم روش مفید و ساده ای است. در قابلمه دیگری کمی آب جوش و سبزی بپزید و به آش تان اضافه کنید. ممکن است آش تان کمی رقیق شود، که میتوانید به آن کمی آرد اضافه کنید.
اضافه کردن کمی نوشابه به آش شور شده، شوری آن را کاهش میدهد.
اگر کشکی که تهیه کردید شور است به آن کمی خامه اضافه کنید تا شوری آن کم شود و آش شما را شور تر نکند.
روش دیگری که برای کاهش شوری آش رشته میتوانید استفاده کنید، اضافه کردن کمی شکر یا قند به آش است. فقط مقدار آن را باید کم کم اضافه کنید تا آش تان را شیرین نکند.