رول دارچین کلاسیک آمریکایی را در خانه بپزید + فیلم
در این مطلب با ما همراه باشید تا به شما یک شیرینی کلاسیکی را یاد دهیم که در دهانتان آب می شود.
دوستان امروز تصمیم گرفتم رول دارچینی آمریکایی را بپزم. طرز تهیه و پخت: شیر گرم 250 میلی لیتر. 2.5 قاشق چایخوری (8 گرم) مخمر خشک. 70 گرم شکر. مخلوط کنید و بگذارید 5-10 دقیقه بماند. 1 قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. کره ذوب شده 80 گرم. 2 عدد تخم مرغ. 525 گرم آرد را با الک الک کنید و خوب هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید. خمیر را در ظرفی ورز دهید. اضافه کردن آرد در حین هم زدن مداوم خمیر بسیار مهم است. میز را به خوبی آرد بپاشید. خمیر را روی میز ورز دهید. خمیر باید صاف و بسیار نرم باشد. کاسه را با روغن نباتی چرب کنید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 60 دقیقه در جای گرم بگذارید.
1 قاشق غذاخوری شکر را با هم مخلوط کنید. 2 قاشق چایخوری دارچین را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. خمیر را روی میز بگذارید. خمیر را با وردنه باز کنید. خمیر باید 50/30 سانتی متر باشد. روی خمیر را با برس کره آب شده بمالید. کره نرم 60 گرم. خمیر را شکر دارچینی بپاشید. خمیر را به شکل رول در آورید. خمیر را به 15-16 قطعه برش دهید. نان ها را روی یک سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به مدت 40 دقیقه در جای گرم قرار دهید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید. 140 گرم کرم کوارک (Almette، Hochland، Violette) را مخلوط کنید. 2-3 قاشق غذاخوری پودر قند اضافه کنید و به تدریج چند قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید. با همزن خوب مخلوط کنید. در حالی که رول های ما داغ هستند، آنها را با چرب کنید. فقط ببینید چقدر زیباست! بسیار زیبا و خوشمزه است!