3 روش عالی برای از بین بردن بوی کهنگی گردو
بارها آجیل و یا گردو خریداری کردهاید که بعد از مدتی احساس کردید بوی کهنگی به خود گرفتهاند. در اینجا میخواهیم راهکارهایی برای رفع بوی کهنگی گردو ارائه دهیم.
رفع بوی کهنگی گردو یکی از نکاتی است که شاید بارها به آن فکر کرده باشید. در دنیای امروزی خوراکیهای متنوعی در بازار به فروش میرسد که نگرانی بیشتر افراد نگهداری آنها برای مدت زمان طولانی است. گردو به دلیل خواصی که دارد برای مصارف مختلفی استفاده میشود. شاید بر روی معجون ، صبحانه و یا میان کیکهای مختلف گردو را دیده باشید.
این که بگوییم گردو فقط یک غذای مغذی است کمی آن را دست کم گرفتهایم. گردو چربیهای سالم، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی را
تأمین میکند و این تنها آغاز چگونگی حمایت از سلامت شما است.
در واقع ، علاقه زیادی به این آجیل وجود دارد به طوری که در 50 سال گذشته دانشمندان و متخصصان بسیاری برای تحقیق درباره خواص گردو کنفرانس برگزار کردهاند. در اینجا تعدادی از فواید گردو برای سلامت آورده شده است.
سرشار از آنتی اکسیدانها
گردو دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به سایر آجیلهای معمولی است. این فعالیت از ویتامین E ، ملاتونین و ترکیبات گیاهی به نام پلی فنولها ناشی میشود که به ویژه در پوست کاغذی گردو زیاد است.
یک مطالعه اولیه و کوچک در بزرگسالان سالم نشان داد که خوردن یک وعده غذایی غنی از گردو از آسیب اکسیداتیو کلسترول LDL "بد" پس از خوردن غذا جلوگیری میکند. این ویژگی برای بدن بسیار مفید است زیرا LDL اکسیده مستعد تجمع در عروق شما است و باعث بسته شدن شرایین میشود.
منبع فوق العاده گیاهی امگا 3
گردو از نظر میزان چربی امگا 3 به میزان قابل توجهی بیشتر از هر مغز دیگر است و 2.5 گرم در هر وعده 1 اونسی (28 گرم) آن امگا۳ وجود دارد.این چربی برای بدن ضروری است ، یعنی باید آن را از رژیم غذایی خود دریافت کنید.
ممکن است التهاب را کاهش دهد
التهاب ریشه بسیاری از بیماریها از جمله بیماریهای قلبی، دیابت نوع 2 ، بیماری آلزایمر و سرطان است و میتواند ناشی از استرس اکسیداتیو باشد. پلی فنولهای موجود در گردو میتوانند به مبارزه با این استرس اکسیداتیو و التهاب کمک کنند. چربی امگا 3 ALA ، منیزیم و اسید آمینه آرژنین در گردو نیز ممکن است التهاب را کاهش دهد.
روشهای رفع بوی کهنگی گردو
1- نگهداری در یخچال
برای سالم ماندن گردو را در یخچال قرار دهید. اما آن را درون ظرف هوابند بریزید که بوی محیط یخچال را نگیرد. نگهداری گردو در محیط بیرون به مرور زمان باعث بوی نا گرفتن آن خواهد شد.
2- مغز را بو بدهید
روش دیگر برای رفع بوی کهنگی گردو بو دادن آن است. برای این کار مغزها را درون ماهیتابه ریخته و هم بزنید. گردوها باید خوب تفت داده شود. در زمان تفت دادن هم زدن مداوم فراموش نشود زیرا ممکن است گردو بسوزد. راه دیگر قرار دادن گردوها در فر با دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد است.
به مدت ۱۰ دقیقه گردوها را در فر قرار دهید. پس از اینکه گردوها خوب تفت داده شدند، آن را کناری گذاشته تا خنک شود. این کار در رفع بوی کهنگی گردو بسیار موثر است. رطوبت هوا عامل مهم و تاثیرگذاری در بو گرفتن گردوست. پس حتما محیط خشکی را برای نگهداری از آن انتخاب کنید.
3- دور نگهداشتن آنها از نور و اکسیژن
گردو به دلیل چربی که در ساختار خود دارد نسبت به نور و اکسیژن حساس است و باعث بو گرفتن آن خواهد شد. بنابراین اگر تا امروز گردوی خود را پشت پنجره نگهداری میکردید آن را در محیط تاریک و خشک نگه دارید.
گردو برای بدن بسیار مفید است و افرادی که دارای چربی خون هستند میتوانند با استفاده از این آجیل خواص بسیاری را به بدن خود انتقال دهند. براساس بررسیهای جدید انجام شده توسط محققان، خوردن مغز گردو تازه بعد از غذا ممکن است باعث کاهش آسیبهای قلبی شود که غذاهای چرب به سرخرگ ها وارد میکنند.