آموزش تهیه گراتن گل کلم در فر
گراتن گل کلم یک غذای سالم و خوشمزه است که میتواند به عنوان پیش غذا، وعده اصلی، یا حتی یک وعده غذایی سبک سرو شود. این غذا منبع خوبی از مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین C، و پتاسیم است.
به گزارش ایلنا، گراتن گل کلم یک غذای فرانسوی است که از ترکیب گل کلم، سس بشامل، و پنیر تهیه میشود. گل کلم به صورت گلهای کوچک خرد شده و با آب یا شیر پخته میشود. سپس سس بشامل که از ترکیب آرد، شیر، و کره تهیه میشود، روی گل کلم ریخته میشود و در نهایت با پنیر رنده شده پوشانده میشود. گراتن گل کلم معمولاً در فر پخته میشود تا پنیر روی آن طلایی شود.
-
برای ۴ نفر
-
زمان آماده کردن ۴۵ دقیقه
-
زمان لازم برای پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه گراتن گل کلم:
یک عدد گل کلم کوچک
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک قاشق مرباخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل
برای تهیه سس بشامل:
۲ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری آرد
۳ لیوان شیر
کمی نمک
کمی فلفل
یک لیوان پنیر پیتزا رنده شده
کمی رنده جوز هندی
طرز تهیه گراتن گل کلم :
گل کلم را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و در قابلمه با مقداری آب میپزیم. (گل کلم زود میپزد)
گوشت چرخ کرده را در تابه ای کمی تفت میدهیم و پیاز ریز شده و روغن را به آن اضافه می کنیم.
رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. سپس نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
یک استکان چای خوری آب رویش ریخته و درب تابه را میگذاریم تا با حرارت ملایم بپزد.
روش آماده سازی سس بشامل:
برای آماده کردن سس بشامل ، می گذاریم کره در قابلمه آب شود و یواش یواش آرد را رویش ریخته و مرتب هم می زنیم تا گلوله نشود . بعد شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم سپس نمک و فلفل و جوز هندی را به آن می افزاییم.
در ظرف پیرکس ابتدا گل کلم ها را میگذاریم و بعد گوشت چرخ کرده و روی آنها هم سس بشامل میریزیم .
پنیر پیتزای رنده شده را روی آنها می ریزیم .
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کرده و پیرکس را در فر قرار میدهیم تا پنیر آب شود .
گراتن گل کلم ما آماده است .