خبرگزاری کار ایران

بهترین روش‌های تمیز کردن ظروف و یخچال استیل

بهترین روش‌های تمیز کردن ظروف و یخچال استیل
کد خبر : ۱۴۲۹۶۰۸

خیلی وقت‌ها ظرف استیل تنها با استفاده از آب گرم پاک می‌شود؛ اگر ظرف چرب نباشد کافیست آب گرم را روی آن بریزید و با یک دستمال نرم خشک کنید.

خیلی وقت‌ها ظرف استیل تنها با استفاده از آب گرم پاک می‌شود؛ اگر ظرف چرب نباشد کافیست آب گرم را روی آن بریزید و با یک دستمال نرم خشک کنید.در مورد غذای باقی مانده روی تابه یا قابلمه استیل یا سینک آشپزخانه و یا کباب‌پز از پودر‌های ملایم شوینده استفاده کنید. مواد شوینده همراه با آب گرم و پارچه یا برس نرم برای این کار مناسب هستند.

 با توجه به نوع وسیله استیل از یکی از موارد زیر برای تمیز و براق نگه داشتن آن‌ها کمک بگیرید:

۱- آب گرم

بله، خیلی وقت‌ها ظرف استیل تنها با استفاده از آب گرم پاک می‌شود. اگر ظرف چرب نباشد، کافیست آب گرم را روی آن بریزید و با یک دستمال نرم خشک کنید. در صورت تمایل برای تمیزتر و راحت‌تر شدن شستشو می‌توانید از یک ماده شوینده هم استفاده کنید.

بعضی مواقع مواد معدنی آب، روی ظرف‌های استیل لکه بر جا می‌گذارد، برای حفظ درخشش اولیه بهتر است آن‌ها را با یک حوله خشک، پاک کنید.

۲- شوینده‌های ملایم

در مورد لکه‌های کباب‌پز یا سینک به جای سیم از شوینده‌های ملایم استفاده کنید.

در مورد غذای باقی مانده روی تابه یا قابلمه استیل یا سینک آشپزخانه و یا کباب‌پز از پودر‌های ملایم شوینده استفاده کنید. مواد شوینده همراه با آب گرم و پارچه یا برس نرم برای این کار مناسبند.

سیم یا سایر برس‌ها سطح استیل را خش می‌کنند.

۳- سرکه

یکی از بهترین پاک‌کننده‌ها برای ظروف استیل آشپزخانه، سرکه است. کافیست مقداری سرکه سفید را به صورت اسپری روی وسیله مورد نظر بپاشید و با پارچه نرم آن را پاک کنید. اسید استیک موجود در سرکه به تمیز شدن ظرف‌های استیل کمک می‌کند. بعضی افراد از آب لیمو برای این کار استفاده می‌کنند که تاثیری مشابه دارد. کافیست این مواد را روی ظرف ریخته روی آن دستمال نرم بکشید.

۴- استفاده از شیشه‌شور

برای حفظ درخشندگی ظرف‌های استیل از شیشه پاک‌کن استفاده کنید.

برای از بین بردن جای انگشتان از روی گاز، مایکروفر یا یخچال استیل، از شیشه‌شور‌ها کمک بگیرید و به‌راحتی آن‌ها را تمیز کنید.

استفاده از خمیر کربنات سدیم همراه با یک پارچه نرم و شستشو با آب گرم هم جا انگشتان را از بین می‌برد.

۵- الکل یا سایر حلال‌های شیمیایی

در اثر استفاده از روغن و به خصوص سرخ کردن، به مرور مواد چسبناکی روی هود یا بالای گاز ایجاد می‌شود. برای تمیز کردن آن‌ها کافیست کمی الکل را روی پارچه نرم بریزید و تا از بین رفتن آن‌ها، روی سطح مورد نظر بمالید.

از الکل می‌توانید برای تمیز کردن سطح کتری و سایر ظرف‌های چرب شده هم استفاده کنید. کافیست بعد از مالیدن دستمال الکلی، آن‌ها را با آب گرم بشویید، خشک کنید و متوجه برق افتادن آن‌ها شوید.

منبع: فرارو

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز